Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2015


Με μεγάλη επιτυχία, λόγω της τεράστιας συμμετοχής των παιδιών, ξεκίνησε η γιορτή του Αθλητισμού που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή, “Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015”. 
Τη Δευτέρα, 30/3, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της διοργάνωσης, με αγώνες μπάσκετ, όπου συμμετείχαν σχολεία από κάθε μεριά της πόλης μας. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 9 Δημοτικά σχολεία (2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 12ο) και 6 Γυμνάσια (1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 6ο). 

Η επιτυχία της χτεσινής μέρας οφείλεται τόσο στο περιεχόμενο της διοργάνωσης, όσο στην άριστη συνεργασία της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου με τους Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων, αλλά και της αναντικατάστατης συμβολής των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης.

Τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των Σχολείων θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη, 03/04, ενώ από τις 26/04 θα συνεχιστούν οι διοργανώσεις και με άλλα αθλήματα.

Όπως έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές, η επιδίωξή μας είναι η προώθηση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού, για αυτό και στοχεύουμε στην μεγάλη συμμετοχή του λαού της πόλης, με ιδιαίτερη έμφαση στην νέα γενιά. 

Για εμάς, η “Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015” προωθεί και αναδεικνύει τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους και την τόνωση του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας και αποτελεί πραγματικά γιορτή αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου