Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΜΟΝΙΚΑ - SECRET IN THE DARK 27 & ΣΑΒΒΑΤΟ 28

MONIKA – “SECRET IN THE DARK” LIVE! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 & ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, FUZZ LIVE MUSIC CLUB (Αθήνα)
Μετά από την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά live το καινούργιο της άλμπουμ “Secret In The Dark”, η Μόνικα επιστρέφει για να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό δύο μοναδικές βραδιές και να ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της
δίσκου, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου  στο Fuzz Live Music Club,
Με ανανεωμένο μουσικό προφίλ, η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70’s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε, συνδυάζοντάς το με σύγχρονη pop αισθητική, στο “Secret In The Dark”, με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, “Back To Black”), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings (που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson κ.ά.) και την Menahan Street Band (συνεργάτες των Black Keys και του Charles Bradley)  με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στην συναυλία της στη Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα, μετά από αρκετό καιρό, θα ακουστούν ξανά οι πολυαγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της Μόνικας από ολόκληρη τη δισκογραφία της, συνοδεία της πολυμελούς ελληνικής μπάντας της.
Η Αθήνα αποτελεί το δεύτερο σταθμό της χειμερινής περιήγησής της στην Ελλάδα, που θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα στις 7 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει επίσης τον Βόλο και την Θεσσαλονίκη.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στα 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η διάθεση θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ.

Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, τηλ. 210 3450817 / www.fuzzclub.gr).
FOLLOW MONIKA
IAMMONIKA.COM || FACEBOOK  || TWITTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου