Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για το κυκλοφοριακό από τον Δήμο Πετρούπολης


Η διευθέτηση των προβλημάτων που αφορούν στο κυκλοφοριακό κομμάτι της πόλης μας είναι το αντικείμενο της δημόσιας διαβούλευσης του Δήμου Πετρούπολης. 
Ο Δήμαρχος καλεί τους κατοίκους και φορείς της πόλης να εκθέσουν τις σκέψεις, αλλά και τις αντιρρήσεις τους για τις υπάρχουσες τακτικές και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που σχετίζονται με την κυκλοφοριακή συμφόρηση, την παράνομη στάθμευση, την μη τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας κ.ά.
Όλες οι προτάσεις των πολιτών θα εξεταστούν από επιστημονική ομάδα συγκοινωνιολόγων και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πετρούπολης και, όσες από αυτές κριθούν υλοποιήσιμες, θα προωθηθούν από την Δημοτική Αρχή στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, προκειμένου να γίνει η επικαιροποίηση και κατ΄ επέκταση υλοποίηση και εφαρμογή της συγκοινωνιακής μελέτης.

Διευκρινίσεις: 1. Για την έγγραφη κατάθεση των προτάσεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στο γραφείο Δημάρχου Πετρούπολης (Κ. Βάρναλη 76-78, 2ος όροφος, στην κα Ρεπούλιου Σπυριδούλα) ή να τις αποστέλλουν ηλεκτρονικά στα e-mail: petroupoli@petroupoli.gov.gr και mayor@petroupoli.gov.gr από τις 02/03/2015 έως τις 27/03/15. 2. Ώρες προσέλευσης ενδιαφερομένων: καθημερινά, 9:00 με 2:00 μ.μ. 3. Σας ενημερώνουμε ότι δεν απαιτείται η καταγραφή του ονοματεπωνύμου στο έγγραφο που θα καταθέσετε. 4. Στην δεύτερη σελίδα του παρόντος εγγράφου μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου