Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

A Paul @ The_Apartment!


Η πλατφόρμα προώθησης της underground ηλεκτρονικής μουσικής Vault 88, μετά το αξέχαστο event με το Gary Beck παρουσιάζει το Focus Records showcase. Καλεσμένος την Παρασκευή 13 Mαρτίου 2015 είναι ο διεθνούς φήμης techno dj και παραγωγό A.PAUL. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο The apartment, ένα club με άψογη ακουστική ιδανικό για εκδηλώσεις τέτοιου τύπου (Κολωνού 76, Μεταξουργείο).
Ορμώμενος από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας ο A.PAUL είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς και ταλαντούχους techno καλλιτέχνες στον κόσμο. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, τόσο ως dj αλλά και ως παραγωγός αποτελεί σημείο αναφοράς για την ηλεκτρονική μουσική. Ο μοναδικός ήχος του, η άρτια τεχνική του και κυρίως το άσβεστο πάθος του για την techno τον καθιστούν, όχι άδικα, σαν τον καλύτερο Πορτογάλο dj του είδους. Του λόγου το αληθές άλλωστε μαρτυρούν οι συμμετοχές του Α.PAUL στα σημαντικότερα techno events της υφηλίου όπως το Αwakenings festival, το Nature One festival και πολλά άλλα. Δισκογραφικά ο Α.PAUL ξεκινάει κάπου στο 1995 και έχει κυκλοφορήσει πάνω από 100 δίσκους βινυλίου και πολλά mixed CD's στα μεγαλύτερα labels της σκηνής. Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του Α.PAUL είναι η ίδρυση της δικής του δισκογραφικής, της θρυλικής Naked Lunch, ενός label με releases από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σκηνής. Ακόμη, τα remixes του Α.PAUL σε συνεργασία με καλλιτέχνες όπως ο Ben Sims, o Advent, o Dave The Drummer, o Eric Sneo, o δικός μας Spiros Kaloumenos και πολλοί άλλοι προσδίδουν extra κύρος στην ήδη λαμπερή και πολύχρονη καριέρα του.

Μαζί του εμφανίζεται o Έλληνας εκπρόσωπος της techno σκηνής στην Ευρώπη και ιδιοκτήτης της Focus Records Spiros Kaloumenos. Έχοντας κυκλοφορήσει 60 δίσκους βινυλίου σε μερικά από τα πιο σεβαστά labels του χώρου και με εμφανίσεις στα πιο γνωστά clubs και festivals του εξωτερικού δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Η Focus Records αποτελεί είναι μια πολύ καταξιωμένη δισκογραφική στο είδος της και από την ίδρυση της το 2010 έχει φιλοξενήσει στα "Focus Records podcasts" καλλιτέχνες όπως ο The Advent, o Cari Lecebusch, o Industrializer και πολλούς άλλους. Τη βραδιά πλαισιώνουν o artist της Focus Records Dennis Bounas και o resident dj της Sound Directiva George Makrakis.



Εισιτήρια διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα 

Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Reload, Iανός,

on-line στο www.viva.gr και τις Παρασκευές 20 & 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου στο The apartment.

The Apartment (Κολωνού 76, Μεταξουργείο)

Ticket: Presale 10€/ Door 15€

Reservation: 100€ - 5prs/ VIP 130€ - 4prs

Info & Reservation: 6937128831


Powered by:
PUTA - Pure Underground Techno Addiction
Trust Radio [Official]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου