Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ανδρέας Α. Μποζίκας Vs Α. Θεοφίλης

 












Με δελτίο τύπου ο Ανδρέας Α. Μποζίκας ανακοίνωσε πως "Εδώ και λίγο καιρό ο κ. Θεοφίλης επέλεξε να ακολουθήσει την δική του αυτόνομη πορεία. Ως εκ τούτου δεν ανήκει πλέον στην παράταξή μας."
 Ακολουθόντας την ίδια τακτική η απάντηση του Α. Θεοφίλη υπήρξε άμεση και με δελτίο τύπου τονίζει: "Δυστυχώς «ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ» αλαζονικοί κύκλοι προσφέροντας κακές υπηρεσίες για ακόμα μια φορά στον Χαϊδαριώτικο λαό επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις."

 Ακολουθούν τα δελτία τύπου
  •  Δελτίο τύπου της παράταξης «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι»
Είναι γνωστό ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο συμπολίτης μας κ. Απόστολος Θεοφίλης συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι».
Εδώ και λίγο καιρό ο κ. Θεοφίλης επέλεξε να ακολουθήσει την δική του αυτόνομη πορεία. Ως εκ τούτου δεν ανήκει πλέον στην παράταξή μας.

 Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
 Ανδρέας Α. Μποζίκας
 Δημοτικός Σύμβουλος
 «Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι»
  • Α. Θεοφίλης : «Ο πανικός και η αλαζονεία προσφέρουν κακές υπηρεσίες στους Χαϊδαριώτες»


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τοπικά ηλεκτρονικά μέσα την άκαιρη ανακοίνωση του συνδυασμού  ''Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι'' που θέτει - κατόπιν εορτής – εκτός παράταξης τον επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Αποστόλη Θεοφίλη.
Δυστυχώς «ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ» αλαζονικοί κύκλοι προσφέροντας κακές υπηρεσίες για ακόμα μια φορά στον Χαϊδαριώτικο λαό επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις.
Φαίνεται η ανταπόκριση του ΑΠΛΟΥ κόσμου στη Δημοτική μας παράταξη, έχει προκαλέσει πανικό στους εκφραστές του σαθρού κατεστημένου της πόλης.
Η ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' είχε έγκαιρα διαχωρίσει την θέση της από τον συνδυασμό «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι» με την παρακάτω ανακοίνωση στις 27 Οκτωβρίου 2014:

Δελτίο τύπου του επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης Χαϊδαρίου
''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' Αποστόλη Θεοφίλη

Πέντε μήνες μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών της 25ης Μαΐου νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που μοιραζόμαστε καθημερινά τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια προβλήματα.
Η κίνηση μας,  η "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"  έχει ως μόνη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι και την ανάδειξη νέων αντιλήψεων απέναντι στην κατεστημένη νοοτροπία του «ωχαδερφισμού».
Πιστεύουμε ότι για να γεννηθεί το καινούριο πρέπει να «θανατωθεί» το παλιό αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται επίμονος  και επίπονος αγώνας. Αυτόν τον αγώνα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε όσες «πενταετίες» και να χρειαστούν για να έρθει στην πόλη μας οριστικά το νέο, το άφθαρτο. Συνεχίζουμε αυτόνομα και ανεξάρτητα την δύσκολη αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα προσπάθεια μας να προχωρήσει το ΧΑΙΔΑΡΙ δυναμικά μπροστά μακριά από τους «φεουδάρχες» του χθες και τους κομματικούς «βαρώνους» του σήμερα. Η αγάπη μας για την πόλη δεν έχει ημερομηνία λήξης, ούτε εξαρτήσεις από ανούσια αξιώματα. Συνεργαζόμαστε Σταθερά ΜΑΖΙ 365 Μέρες το χρόνο ..


         ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ                                                                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ¨                                                 ¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ¨

   Αποστόλης Θεοφίλης                                                         Νίκος  Βροντάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου