Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσίαση: Γιώργος Ζαρζώνης – Το Ημερολόγιο Μιας Σοκολάτας


Παρουσίαση: Γιώργος Ζαρζώνης – Το Ημερολόγιο Μιας Σοκολάτας
Ομιλητές: Διογένης Δασκάλου, Στέφανος Τσιτσόπουλος

Οι Εκδόσεις One Day παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιώργου Ζαρζώνη με τίτλο "Το Ημερολόγιο Μιας Σοκολάτας", την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos).
"Η σοκολάτα έχει ενσωματωθεί σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Είναι ο μαρκαδόρος που υπογραμμίζει όλα τα σημαντικά γεγονότα της: Γέννηση, βάπτισμα, ένωση, θάνατο. Πρόκειται για ενα σύμβολο που παίζει με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, ένα ρομαντικό δώρο...αγαθό που αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο χρηματιστήριο. Η σοκολάτα δεν είναι απλά γεύση, δεν είναι μόνο ανάμειξη εξωτικών μπαχαρικών που συνθέτουν αυτή τη βελούδινη λεπτή μους, ούτε απλά ένα εξαιρετικό προϊόν gourmet που γεύονται οι αισθήσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο. Πωλείται σαν επιβλητικό κόσμημα, σαν εθιστικό ρόφημα που γλείφει γλυκά τα χείλη της πορσελάνης ή σαν σνακ διαθέσιμο στο κατάστημα της διπλανής γωνίας. Σέξι, νοσταλγική και πάντα αντικείμενο φαντασίας για παιδιά...και μεγάλα παιδιά..."

Κάπως έτσι ξεκινάει τη νέα του δουλειά με τίτλο "Ένα βιβλίο που θα σου λερώσει τα χέρια" ο Γιώργος Ζαρζώνης. Πρόκειται ουσιαστικά για το ημερολόγιο μιας σοκολάτας, που μέσα από τις πολύχρωμες και αρωματισμένες σελίδες του ξεδιπλώνει όλη την ιστορία και την τέχνη της γλυκιάς κυρίας. Ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Ζαρζώνης, άνοιξε πριν τρία χρόνια την πρώτη σοκολατερί της πόλης και την ονόμασε One Sweet Day, λόγω των προσωπικών του εκδόσεων που φέρουν τον τίτλο One Day. Εκεί μυήθηκε την τέχνη της σοκολάτας, δημιούργησε πρωτότυπες γεύσεις, εκκεντρικές συσκευασίες και πέρασε τον νέο του έρωτα στο βιβλίο που θα παρουσιάσει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο biscotto....

Συνοδοί στην πρώτη πτήση του νέου βιβλίου θα είναι ο Διογένης Δασκάλου και ο δημοσιογράφος Στέφανος Τσιτσόπουλος.


Info
Παρουσίαση Βιβλίου
"Το Ημερολόγιο μιας Σοκολάτας"
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης - N. Μουδανιών
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 21:00
Τ: 2310472333
Facebook page: biscotto coffee+
Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου