Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ειρήνη Λυμπουσάκη: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο συναίνεσης και συνεργασίας



Ορκίστηκε Ενώπιον του δημάρχου η κα Ειρήνη Γεωργιάδη – Λυμπουσάκη η οποία εξελέγη δημοτική σύμβουλος ως πρώτη επιλαχούσα της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, μετά την πρόσφατη παραίτηση του Τάσου Χαλκιά.
Στο γραφείο δημάρχου έδωσε θρησκευτικό όρκο  αμέσως μετά υπέγραψε το πρακτικό της ορκωμοσίας της.
Ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος την συνεχάρη για την εκλογή της και τής ευχήθηκε καλή θητεία. Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι", Ανδρέας Μποζίκας, μέλη της παράταξης, ο σύζυγός της επιχειρηματίας Κώστας Λυμπουσάκης και τα τρία τους παιδιά Μαρία, Κυριακή και Γιάννης.

  • Δήλωση της Δημοτικής Συμβούλου Χαϊδαρίου Ειρήνης Λυμπουσάκη
Με αφορμή την ορκωμοσία μου ως νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου , θέλω να διαβεβαιώσω τον κάθε συμπολίτη μου , ανεξάρτητα της πολιτικής τοποθέτησης του καθένα , ότι θα τιμήσω τη θέση της δημοτικής συμβούλου , εργαζόμενη με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας και των ανθρώπων της .

Πιστεύω ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και ως εκ τούτου όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε με κοινό σκοπό την ανάπτυξη και πρόοδο του Χαϊδαρίου.  Άλλωστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο συναίνεσης και συνεργασίας , ενώ η καθημερινή μας επαφή με τα προβλήματα και κυρίως με τους συμπολίτες μας , απαιτούν κοινούς βηματισμούς .Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με στήριξαν και τους υπόσχομαι ότι δεν θα τους διαψεύσω . Τόσο εντός , όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου , θα εργαστώ με όσες δυνάμεις διαθέτω για το καλό της πόλης μας και των συνανθρώπων μας .

Με εκτίμηση
Ειρήνη Λυμπουσάκη
Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου
* φωτο απο xaidarisimera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου