Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης Περιστερίου




Την Δευτέρα 15/12/14 στη συνεδρίαση του 4ου διαμερισματικού, ήταν παρούσα συγκεκριμένη ομάδα αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να απορριφθεί το αυτονόητο αίτημα της Επιτροπής Κατοίκων Βεάκη - Κέντρου η οποία επίσης ήταν εκεί.

Το αίτημα αυτό, το οποίο ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δεσμευθεί απ τον περασμένο Ιούλιο πως "θα ικανοποιούσε άμεσα", είναι να ανασταλούν όλες οι άδειες επέκτασης ωραρίου μουσικής καφετεριών - μπαρ μετά τα μεσάνυχτα αφού έχει αποδειχτεί περίτρανα στην πράξη πως τα όρια ντεσιμπέλ παραβιάζονται κατάφωρα και η ζωή των περιοίκων έχει γίνει αβίωτη.
Μπροστά στις ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ και ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες των κατοίκων, η πλειοψηφία του 4ου διαμερισματικού και οι παρόντες εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής είχαν αναγκαστεί την Δευτέρα να αναδιπλωθούν και να δηλώσουν "θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση", κλπ.
Αμ δε ...
Την μεθεπομένη Τετάρτη 17/12, στη συνεδρίαση του 3ου διαμερισματικού αυτή την φορά, ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ήταν πάλι παρούσα, επιμένοντας ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ για το ίδιο θέμα σε άλλη περιοχή. Να εγκριθούν δηλαδή αβλεπί όλες οι αιτήσεις επέκτασης του ωραρίου μουσικής μπαρ και καφετεριών ως τα ξημερώματα. Μάλιστα, προχώρησαν και ένα βήμα παραπάνω. Απευθύνθηκαν με εξυπνακισμούς και φτηνές ειρωνείες ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, "πιέζοντάς" τους να συναινέσουν κι αυτοί...
Προφανώς, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής έχουν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ να μην μπορεί να κοιμηθεί την νύχτα κανένας Περιστεριώτης, για να κερδοσκοπούν κάποιοι συγκεκριμένοι ασύδοτοι "επαγγελματίες" με τα ντούπα - ντούπα, αφού όπως ξέρουμε οι  εκατοντάδες στοιχειωδώς σοβαροί επαγγελματίες που αποτελούν και την πλειοψηφία, δεν έχουν ανάγκη τα εκκωφαντικά ντούπα - ντούπα ως τα ξημερώματα για να "προσελκύσουν πελατεία".
Οι Επιτροπές Κατοίκων και η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου θα κλιμακώσουν τον αγώνα για να απομονωθούν και να ηττηθούν αυτές οι απαράδεκτες πρακτικές της δημοτικής αρχής.
Προέχει το στοιχειώδες δικαίωμα των Περιστεριωτών να μπορούν να κοιμούνται τις νύχτες στα σπίτια τους, και όχι η ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ συγκεκριμένων "κυρίων της νύχτας" που ασχημονούν σε βάρος τόσο των κατοίκων όσο και σε βάρος των πολλών έντιμων επαγγελματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου