Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Διαμαρτυρία της Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Κέντρου - οδού Βεάκη στη Δημοτική Αρχή

Ανακοίνωση - καταγγελία Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Κέντρου - οδού Βεάκη προσήλθε στο δημοτικό συμβούλιο να διαμαρτυρηθεί για την αβίωτη  κατάσταση που υπάρχει στην γειτονιά. 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων η μαφία της νύχτας, της φτηνής διασκέδασης, έχει κάνει κανονικότατη κατοχή. Η παράνομη και προκλητική ηχορρύπανση διαρκεί όλη τη νύχτα με την ανοχή της αστυνομίας. Χώροι στάθμευσης για τους κατοίκους δεν υπάρχουν, ενώ εγείρονται σοβαροί προβληματισμοί για την εξέλιξη και τον σχεδιασμό των έργων ανάπλασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο διάδρομος πεζών για τον οποίο έχει δεσμευθεί από μήνες ο ίδιος ο δήμαρχος. Οι κάτοικοι δέχονται ανοικτά απειλές από μπράβους για τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους, ενώ έχει αναφερθεί ακόμα και επεισόδιο ξυλοδαρμού σε βάρος κατοίκου. 

Η Επιτροπή υπενθύμισε πως εδώ και 5 μήνες ο δήμαρχος σε συνάντηση μαζί της είχε δηλώσει πως "αγνοούσε" την πρακτική της πλειοψηφίας στο 4ο διαμερισματικό να δίνει με το τσουβάλι άδειες "παράτασης ωραρίου μουσικής" ως τις 3 και 4 πμ, και πως θα "έπαιρνε μέτρα". Όμως, κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί ως σήμερα και το αίσχος συνεχίζεται. 

Παρ'όλα τα παραπάνω, η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, αφού πρώτα καμία ουσιαστική απάντηση δεν έδωσε στους κατοίκους. Μάλιστα, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κι από πάνω στους κατοίκους με ύβρεις, χλευασμούς και τραμπουκισμούς ! 
 
Σύμφωνα με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου,τα πράγματα είναι πλέον τελείως ξεκάθαρα. Η δημοτική αρχή κάνει ανοιχτά πλάτες στην μαφία της νύχτας που έχει "καταλάβει" την Βεάκη. 

"Αν κάποιοι νομίζουν πως οι κάτοικοι και όσοι τους συμπαραστεκόμαστε θα "μασήσουμε" από τις ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ, τους ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ, τις ΒΡΙΣΙΕΣ, τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ και θα τους αφήσουμε ανενόχλητους να στηρίζουν αυτήν την ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, είναι ... "βαθειά νυχτωμένοι". " Αυτά ακριβώς υποστήριξε στην ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη.

Οι κάτοικοι επιτόπου αποφάσισαν να κλιμακώσουν παραπέρα τον αγώνα τους με παράσταση διαμαρτυρίας στο 4ο διαμερισματικό συμβούλιο και με άλλες ενέργειες που θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου