Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη προσπάθεια του κ . Παχατουρίδη να απαγορεύσει την διενέργεια της Αγοράς Χωρίς Μεσάζοντες - Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι



  •  Ο κατά τα άλλα «ανεξάρτητος, δημοκράτης και φιλάνθρωπος» δήμαρχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο                                                   

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καταδικάζουμε την απαράδεκτη προσπάθεια του Δημάρχου κ . Παχατουρίδη να απαγορεύσει την διενέργεια της Αγοράς Χωρίς Μεσάζοντες ,που διοργανώνει η Ομάδα Αλληλεγγύης Κατοίκων Λόφου Αξιωματικών, την Κυριακή 30 Νοέμβρη
στον Πεζόδρομο του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ.
Ο κατά τα άλλα «ανεξάρτητος, δημοκράτης και φιλάνθρωπος» δήμαρχος Περιστερίου κρυπτόμενος πίσω από μνημονιακούς νόμους και δήθεν καταγγελίες, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
Βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στη πλευρά της σκληρής μνημονιακής αλλά καταρρέουσας εξουσίας, εφαρμόζοντας όλους τους νόμους και αδιαφορώντας ότι η Ομάδα Αλληλεγγύης Κατοίκων Λόφου Αξιωματικών, μέσα από τα Παζάρια Χωρίς Μεσάζοντες-ένα θεσμό που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Περιστεριωτών-διανέμει τόνους τρόφιμα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.
Οι Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι καταγγέλουν στην κοινωνία της πόλης τις ενέργειες του Δημάρχου και καλούν τα μέλη τους να στηρίξουν με την παρουσία τους, τη διοργάνωση της Αγοράς Χωρίς Μεσάζοντες ,την Κυριακή το πρωί 30 Νοέμβρη.
Το Γραφείο τύπου                                                                    
29-11-14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου