Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας Αιγάλεω

Παραδόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ.Γιάννη Δημομελέτη στον Αναπληρωτή Δ/ντη της Υπηρεσίας Καθαριότητας κ.Σπύρο Καραχάλιο ένα απορριμματοφόρο όχημα χωρητικότητας 8 m3 το οποίο θα ενσωματωθεί στον στόλο της Υπηρεσίας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το έργο της.

Το όχημα παραχωρήθηκε, ύστερα από πολύμηνες διαδικασίες, από το Δήμο Αγ.Νικολάου Κρήτης ως δωρεά μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αιγάλεω κ.Χρήστου Καρδαρά και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ.Γιάννη Δημομελέτη.
Με την ευκαιρία της παράδοσης του απορριμματοφόρου ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Χρήστος Καρδαράς δήλωσε πως το νέο αυτό απόκτημα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του Δήμου Αιγάλεω από τον Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό αντί του ΧΥΤΑ Φυλής αναμένεται να μειώσουν το κόστος λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας και να διευκολύνουν το έργο της με τελικό αποδέκτη τους πολίτες του Αιγάλεω. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ.Γιάννης Δημομελέτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους πολίτες του Αγ.Νικολάου Κρήτης για την προσφορά και τόνισε πως η προσπάθεια για ένα καθαρό Αιγάλεω δε σταματά ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου