Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

MOVE CREPUSCULUM Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο MAZE       
Το MOVE project επιστρέφει στη χώρα μας και παρουσιάζει μία νέα σειρά από events υπό την κωδική ονομασία “Crepusculum με αφηγηματική διάθεση και κινηματογραφικό πνεύμα. Υποδέχεται τέσσερις εξαιρετικούς καλεσμένους σε συνεργασία με το νέο open air club του Βοτανικού, MAZE”. Η ιδέα του MOVE είναι να συμβάλλει στην αφύπνιση και την ενδυνάμωση της αντίληψης μέσω της τέχνης με κοινό παρονομαστή τη μουσική. Σκοπός είναι να δοθεί στο προφίλ της κάθε εκδήλωσης ο σεβασμός στις αρχές του clubbing, όπως το γνωρίσαμε στα ‘90s και στα ‘00s. Διατηρώντας το μοτίβο του "secret line up Concept", υπόσχεται παράλληλα τη διαφύλαξη των ιδιωτικών στιγμών του κοινού, χωρίς φωτογραφίες και βίντεο. Τα ονόματα δεν ανακοινώνονται, αλλά δίνονται κάποια hints για τους καλεσμένους.
- O πρώτος guest προέρχεται από την Ανατολική Ευρώπη και εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Μία από τις πολυσχιδείς μουσικές προσωπικότητες της εποχής, κέρδισε γρήγορα τη διεθνή αναγνώριση αποσπώντας εγκωμιαστικές κριτικές για το ταλέντο του. Ο άκρως παραγωγικός Dj με τα set που[i] δίνουν παλμό στο απροσδόκητο, έχει χαρακτηριστεί επαξίως ως μουσικό φαινόμενο. Tα tracks του παραπέμπουν στο πολιτιστικό τοπίο της χώρας του με εμφανείς ηχητικές αναφορές στο Detroit εμπνευσμένος από ονόματα όπως Moodyman και Theo Parrish. Μετρά ήδη δύο δικά του labels και το ιδιαίτερο στυλ του ενισχύει τη γενική άποψη ότι δεν ήρθε να μιμηθεί τον ήχο κανενός.
- O δεύτερος guest, γεννήθηκε σε μία από τις σκανδιναβικές χώρες, αλλά ήταν τα μουσικά κινήματα στο Detroit, το Βερολίνο και το Λονδίνο που τον ενέπνευσαν ώστε να ασχοληθεί με την παραγωγή πίσω στη δεκαετία του ’90. Είναι αδύνατο να καθορίσουμε τον ήχο του εστιάζοντας σε ένα από τα πολλά ψευδώνυμα και project του, αφού επανεφευρίσκει συνεχώς τον καλλιτεχνικό του εαυτό. Αντισυμβατικός και καινοτόμος, ο “παραγωγός χαμαιλέοντας” είναι ιδιοκτήτης γνωστών labels και έχει υπογράψει αμέτρητες κυκλοφορίες και remixes για αξιόλογες δισκογραφικές εταιρίες.
- Ο τρίτος guest, απευθύνεται σε ανθρώπους με ένα κοινό χαρακτηριστικό, το όραμα των απεριόριστων δυνατοτήτων του ήχου και της μουσικής αναμιγνύοντας στοιχεία από όλον τον κόσμο. Με ανερχόμενη παρουσία αλλά πολυετή εμπειρία και πρωτότυπο sound design, αναμένουμε ένα set που σίγουρα θα μας συναρπάσει ταξιδεύοντας από Αθήνα στο Βερολίνο και αντίστροφα.
- Ο τέταρτος guest αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες εγχώριες περιπτώσεις, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές από το διεθνή Τύπο. Έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικά EPs και αμέτρητες συνεργασίες, εξελίσσοντας συνεχώς τον ήχο του. Θα μας χαρίσει μία σπάνια live εμφάνιση γεμάτη πειραματικούς, αινιγματικούς και ατμοσφαιρικούς ήχους.


Χαρακτηριστικά του MOVE project:
Limited Invitation Policy / 300 Invitation cards / Secret Line up
No Photos - No Video (Keep it secret and personal) / Promotion with Attitude / Visuals

Maze: Ορφέως 182, Αθήνα, ΒοτανικόςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου