Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ώρα έναρξης: 21.00
Με την μουσική του κατάφερε, να κάνει πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο, να παίξει στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας.

O Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών. Μαζί του και πολλοί φίλοι του, ο Γιάννης Κότσιρας, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γιάννης Νικολάου, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η Νανά Μπινοπούλου, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Αλέξανδρος Μπελλές.
Τον συνοδεύουν οι μουσικοί του Γιάννης Βιλιώτης (έγχορδα), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο).
Θάλασσα κι αρμύρα, φως και νοσταλγία συνθέτουν το κάδρο της μουσικής παρουσίας του Παντελή Θαλασσινού, που με την κιθάρα του παίζει και τραγουδά, πάνω από δύο δεκαετίες για ακροατές τριών γενιών. Θα ερμηνεύσει γνωστές του επιτυχίες «Ανάθεμα σε», «Πόνος άπονος», «Σμυρναίικα τραγούδια», «Καράβια χιώτικα» «Ν΄ αγαπάς», τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές «10 τραγούδια της Ελπίδας» και «Ανοιχτή ακρόαση», αλλά και τραγούδια που αγαπά.\
Οι φίλοι του θα τραγουδήσουν τραγούδια δικά του, συνεργασίες τους αλλά και από την προσωπική τους δισκογραφία.
Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ θα μας «ταξιδέψουν» στου τραγουδιού την όχθη, και θα μεταφέρουν μία θαλασσινή αύρα στους βράχους του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη».
 ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ώρα 21.00

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ
«Μελίνα Μερκούρη»
Βύρωνας

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Προπώληση: 10 ευρώ
Στην είσοδο: 12 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Καταστήματα PUBLIC

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του Θεάτρου Βράχων, ή νωρίτερα από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39 με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου