Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μάριος Φραγκούλης Ωδείο Ηρώδου Αττικού 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Μάριος Φραγκούλης
Sing Me Αn Angel

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014
Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβίου 2014 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για μια ειδυλλιακή συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του Iδρύματος «I Live For Me».  Ο σπουδαίος Έλληνας ερμηνευτής θα τραγουδήσει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση αποσπάσματα από το νέο, ακυκλοφόρητο, διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια. Πασίγνωστες μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη ειδωμένα μέσα από την προσωπική ματιά του καλλιτέχνη σε μια δροσερή εκδοχή με ποπ (και τζαζ) αναφορές.
Φιλοξενούμενοι στην σκηνή μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη θα βρεθούν καταξιωμένοι ξένοι καλλιτέχνες, διεθνούς βεληνικούς, σε μια άκρως ατμοσφαιρική συναυλία με έντονο συναισθηματικό χρώμα και αγαπημένα ξένα τραγούδια που μιλάνε απευθείας στην καρδιά μας. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει επί σκηνής ensemble εξαίρετων μουσικών.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Iδρύματος «I Live For Me». Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Διακεκριμένη+ : 85 €
Διακεκριμένη : 75 €
A΄ Ζώνη: 60 €
Β΄ Ζώνη: 45 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Γενική είσοδος: 25 €
Εκπτωτικά: 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων)
* Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.
ΑΜΕΑ25 ευρώ
στις σειρές A1 (αμαξίδια) και A2 (συνοδοι)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου