Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό




Μια φιέστα για τα 35 χρόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν αυτήν την περίοδο, πρόκειται να λάβει χώρα στα Δυτικά της Αθήνας.

Το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου με τίτλο: «Μια αγκαλιά όλοι μαζί για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ » θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στις 19:00μμ το βράδυ, στο γήπεδο του Ηφαίστου και αναμένεται να μας εκπλήξουν οι σημαντικές παρουσίες ονομάτων της μπάλας που άφησαν εποχή.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τέσσερα ημίχρονα όπου οι βετεράνοι της στρογγυλής θεάς θα αγωνιστούν για καλό σκοπό. Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για την στήριξη της «Γέφυρα Ζωής» ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα, Πελασγίας 133 στο Περιστέρι.

Πάνω από 70 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι και το Αιγάλεω αλλά και η δόξα του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, ο άσσος της ΑΕΚ Ντανιέλ Μπατίστα, ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης, ο  βετεράνος του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξανδρής, ο Νίκος Τσιαντάκης, ο Τάκης Λεμονής, ο Χρήστος Πολύζος, ο Κώστας και Σταύρος Μισαηλίδης, ο Αντώνης Καραλής, ο Σταύρος Ηλιόπουλος, ο Λευτέρης Πουπάκης, ο Βαγγέλης Κότσαλος και πάρα πολλοί άλλοι άσσοι του παρελθόντος καθώς και η ποδοσφαιρική ομάδα των ηθοποιών θα συμμετέχουν στον αγώνα. Επίσης θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, του Αγίου Ιεροθέου, της Ανθούπολης, του Άρη Πετρούπολης και του Αιγάλεω.
Παράγοντες του ποδοσφαίρου όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Καρράς, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος θα είναι από τα επίσημα πρόσωπα που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Τιμητική θα είναι και η παρουσία του διακεκριμένου νομικού Αλέξη Κούγια ο οποίος είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Πετρούπολης. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και οι αείμνηστοι αθλητές αδελφοί Οικονόμου και ο Χρήστος Χανταμπάκης του Ηφαίστου που χάθηκαν πρόωρα.
Η εκδήλωση θα διαρκέσει τρεις ώρες και διοργανώνεται από τον κύριο Μαρίνο Παπαντωνόπουλο, γνωστό στους παλιούς Περιστεριώτες για τις ποδοσφαιρικές του δράσεις ως παίκτης, ως manager αλλά και ως παράγοντας της μπάλας και δη Δυτικά, ο οποίος φιλοδοξεί το φεστιβάλ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου «Μια αγκαλιά όλοι μαζί για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ » να γίνει ετήσιος θεσμός για την Δυτική Αθήνα.
Την ποδοσφαιρική γιορτή στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις του Περιστερίου 
Την εκδήλωση στηρίζει κι ο γνωστός γιατρός Χρόνης Χρονόπουλος, διευθυντής του ΠΕΔΥ Αγίου Ιεροθέου ο οποίος θα προσφέρει και τις υπηρεσίες του με ένα team γιατρών κατά την διάρκεια του αγώνα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου