Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Συνάντηση του νέου αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα με Κώστα Παπαντωνίου



  
Συνάντηση του νέου αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα με τον απερχόμενο Παπαντωνίου Κωνσταντίνο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στα γραφεία του Περιστερίου. 
Στη συνάντηση μετείχαν και οι διευθυντές των υπηρεσιών, όπου έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τομέα. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και βοήθησε ιδιαίτερα ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης.
  Μετά το τέλος της συνάντησης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Και από τη συνάντηση αυτή αποδείχθηκε ότι η Αυτοδιοίκηση και οι εργαζόμενοί της επιλέχθηκε ως ένα από τα κατεξοχήν θύματα των μνημονιακών πολιτικών, με την υποβάθμιση και διάλυση των υπηρεσιών, τον οικονομικό στραγγαλισμό, την κινητικότητα και τις απολύσεις χιλιάδων ανθρώπων.
  Δομές που έχουν ήδη μειωθεί κατά 80% με τον «Καλλικράτη», οδηγώντας έτσι στην υποχρεωτική παραγωγή «πλεονάζοντος» προσωπικού με σταθερή σχέση εργασίας, ανοίγοντας, «για την κάλυψη των αναγκών», την πόρτα αντικατάστασης του με εργαζόμενους ποικίλων, ελαστικών και επισφαλών, μορφών απασχόλησης.
    Ο αγώνας στην Αυτοδιοίκηση θα δικαιωθεί με την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και των δυνάμεων που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, τη μετατροπή της Αυτοδιοίκησης σε ένα χώρο οργάνωσης των συλλογικών αντιστάσεων, σε κύτταρο κοινωνικής αλληλεγγύης και σε πυλώνα της ανασυγκρότησης του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού και αλλαγής πορείας της χώρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου