Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Φώτης Κουγιουμτζής: Οι προοδευτικές δυνάμεις ενωμένες θα αλλάξουν τα δεδομένα, θα φέρουν πάλι την Άνοιξη στο Περιστέρι





To Περιστέρι μίλησε! Η πόλη το Μάιο αλλάζει σελίδα!

Δώδεκα χρόνια είναι αρκετά ,να μη γίνουν δεκαεπτά.

Ήρθε η ώρα της ανατροπής για το Περιστέρι και την πατρίδα μας.

Αυτό το μήνυμα έστειλαν οι πολίτες του Περιστερίου στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κεντρικό περίπτερο ,στο πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης.

Η υποψήφια ευρωβουλευτίνα του Σύριζα Ουρανία Σβίγκου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής
Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος και αυριανός δήμαρχος Περιστερίου Φώτης Κουγιουμτζής, μετέφεραν την αισιοδοξία και τα μηνύματα της κοινωνίας, για να αλλάξουν τα πράγματα παντού στη χώρα μας.

Φτάνει πια δεν πάει άλλο, η ανθρωπιστική καταστροφή πρέπει να σταματήσει, οι ανάγκες της κοινωνίας είναι πάνω απ’ όλα .

Αυτοί που κατέστρεψαν τη πατρίδα μας ,αλλά και αυτοί που συναίνεσαν στη πολιτική των μνημονίων ,ήρθε η ώρα να πληρώσουν.



Το καθεστώς της στασιμότητας ,της παρακμής και της ψεύτικης εικόνας στο Περιστέρι φεύγει, το καινούριο έρχεται με όραμα και σχέδιο για την πόλη.

Οι προοδευτικές δυνάμεις ενωμένες θα αλλάξουν τα δεδομένα, θα φέρουν πάλι την Άνοιξη στο Περιστέρι, με την Κοινωνία πραγματικά μπροστά και όχι στο περιθώριο.

Χαιρετισμούς και μηνύματα συμπαράστασης και νίκης στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, μετέφεραν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής Σπύρος Τζόκας, ο επικεφαλής της παράταξης ‘’Ανεξάρτητο Περιστέρι’’ Θανάσης Βαθιώτης, το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων, ο επικεφαλής της παράταξης ’’Δύναμη ανανέωσης και δημιουργίας ’’ Κώστας Λαλένης και η υποψήφια ευρωβουλευτίνα Σοφία Σακοράφα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Σύριζα Κουρουπλής Π., Στρατούλης Δ. και Παναγούλης Σ., υποψήφιοι ευρωβουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι και ο Βαγγέλης Κουρής αναπληρωτής δήμαρχος επί Φωλόπουλου.

Περιστεριώτες, Περιστεριώτισες το καινούριο έρχεται ,το παλιό φεύγει!

Όλοι μαζί για τη νίκη!



Το Γραφείο τύπου

11 Μαίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου