Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δημήτρης Ταλιούρας: Ο αγώνας στην Πετρούπολη συνεχίζεται…

  •  Σχεδόν ένας στους δύο συμπολίτες μας εμπιστεύτηκε το πρόγραμμα της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης
Αγαπητοί συμπολίτες,
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, για τη συμμετοχή σας στις εκλογές της Κυριακής. Σεβόμαστε το αποτέλεσμα και ευχόμαστε στη νέα Διοίκηση του Δήμου επιτυχία στο έργο της, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Πετρούπολης και των κατοίκων της.



Από την ημέρα ίδρυσης της παράταξης μας, της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης (2009), δεσμευθήκαμε ότι θα υπηρετήσουμε αυστηρά το θεσμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη παράταξη.

Με απόλυτη συνέπεια στις αρχές και τις αξίες μας, δώσαμε έναν έντιμο, καθαρό και πολιτισμένο αγώνα, τόσο στις εκλογές του 2010 όσο και στις εκλογές του 2014.
Ευχαριστούμε το λαό της πόλης μας, ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής (18/5/2014).

Ο λαός της Πετρούπολης ανέδειξε κατά πλειοψηφία την ανεξάρτητη παράταξη μας «Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση», νικήτρια των εκλογών. Παράλληλα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ποσοστό περίπου 75%, αποδοκίμασε τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου.

Το πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε στο δεύτερο γύρο των εκλογών, είναι γνωστό στο σύνολο του λαού της πόλης μας.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό, διότι ουδεμία αναφορά έχει στα προβλήματα της Πετρούπολης και στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.

Η παράταξή μας βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μεγάλη πλειοψηφία των δυνάμεων, οι οποίες ήδη αποδοκίμασαν μαζί με τη δική μας παράταξη, τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου.

Η «συμπαράταξη» αυτών των δυνάμεων ενάντια στη Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση, χωρίς πολιτικούς όρους και παράλληλα με προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και συκοφαντία, είναι απαράδεκτη κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Παρ’ όλα αυτά, σχεδόν ένας στους δύο συμπολίτες μας εμπιστεύτηκε το πρόγραμμα της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης, και τις προτάσεις μας για την αντιμετώπισης της κρίσης και την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας στην πόλη μας.
Ευχαριστώ για το αποτέλεσμα που είχαμε, όλους τους συμπολίτες μου, εκείνους που μας εψήφισαν και εκείνους που δεν μας εψήφισαν.

Ως παράταξη θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που προσδιορίζονται από το υψηλό ποσοστό που λάβαμε στις εκλογές της Κυριακής (25/5/2014). Ο αγώνας συνεχίζεται…

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης είναι αυτονόητο, ότι θα είμαι ΠΑΡΩΝ στις Δημοτικές και πολιτικές εξελίξεις στην Πετρούπολη.

Ως επιστήμονας συνεχίζω την άσκηση του λειτουργήματος της Καρδιολογίας, άλλωστε ουδέποτε υπήρξα επαγγελματίας πολιτικός.

Οφείλω μεγάλες ευχαριστίες στους υποψηφίους της παράταξής μας, για τον έντιμο, καθαρό και πολιτισμένο αγώνα μας.
Οφείλω ευχαριστίες στην οικογένειά μου, στους συνεργάτες και φίλους.
Οφείλω ευχαριστίες στο σύνολο του λαού της πόλης μας.

Με τιμή,

Δημήτρης Ταλιούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου