Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κοινή ανακοίνωση των Έξι που αποχώρησαν από την παράταξη "Ενώνουμε το Χαϊδάρι"

Τα Έξι στελέχη της παράταξης "Ενώνουμε το Χαϊδάρι", που αποχώρησαν μετά τη σύμπραξη του Ανδρέα Μποζίκα με την παράταξη Χαλκιά - στελεχών Μαραβέλια, με κοινή τους ανακοίνωση αιτιολογούν την αποχώρηση τους και δηλώνουν ότι στηρίζουν τον συνδυασμό "Χαϊδάρι Ξανά" του Βαγγέλη Ντηνιακού."
 

Η πλήρης ανακοίνωση:

Η αναγκαιότητα το Χαϊδάρι να αλλάξει πορεία, να ξαναβρεί το δρόμο προς την

πρόοδο και την ανάπτυξη, ήταν το βασικό κίνητρο για την μέχρι τώρα συμμετοχή μας στην ανεξάρτητη δημοτική κίνηση "Ενώνουμε το Χαϊδάρι". Προϋπόθεση για αυτή την αλλαγή πορείας είναι η αλλαγή Διοίκησης στο Δήμο, αυτή η αυτονόητη θέση ήταν ξεκάθαρη σε όλες τις ανακοινώσεις της κίνησης μας, σε όλες τις ομιλίες του επικεφαλής της. Γιατί η αποτυχία της Διοίκησης Μαραβέλια δεν κρύβεται, αποτελεί κοινή συνείδηση των συμπολιτών μας.

Η επιδίωξη για την ενότητα όλων όσων θέλουν αυτή την αλλαγή πορείας στο
Χαϊδάρι, όσων συμμερίζονται βασικές αρχές και αξίες για την Αυτοδιοίκηση, ήταν επίσης αυτονόητη για μας. Προσπαθήσαμε για αυτή την ενότητα παρά το πολυδιασπασμένο τοπίο που διαμορφώθηκε. Γιατί θα ήταν τραγικό λάθος ο Δήμος να οδηγηθεί στα ίδια ή σε διαφορετικά αδιέξοδα, εξαιτίας αδυναμίας προσωπικής συνεννόησης.

Η εικόνα τις τελευταίες μέρες ξεκαθάρισε με πολλούς τρόπους. Η σύμπλευση του Ανδρέα Μποζίκα με την παράταξη Μαραβέλια και τον προσωρινό επικεφαλής της Τάσο Χαλκιά ακυρώνει και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της κίνησης και ό,τι ελπίζαμε για την πόλη μας. Μας αιφνιδίασε και συνάμα μας κλόνισε.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά έπρεπε να βρούμε λύση για την πόλη μας. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός του Βαγγέλη Ντηνιακού, με τον οποίο εξαρχής είχαμε πολύ κοντινές προγραμματικές θέσεις, αλλά και κοινές αρχές για την άσκηση της Διοίκησης και τη διαφάνεια στη διαχείριση, συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερη αποδοχή των συμπολιτών μας. Προτείναμε λοιπόν καθαρά, «πάνω από το τραπέζι», τη σύγκλιση με τον Βαγγέλη Ντηνιακό πάνω σε θέσεις και αρχές. Δεν εισακουστήκαμε.

Μετά απ’ αυτά και βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της πόλης, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνον το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η διαφανής Διοίκηση που θα ασκηθεί από τον Βαγγέλη Ντηνιακό θα μας δικαιώσει.


Βαρυτιμιάδης Σάββας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ηλιάδης Γιάννης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Κόζα Ευαγγελια (Λίτσα), Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Λεμονή Χαρά, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Μπούτση Αθηνά, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Αλιφιέρης Στέφανος, του Ιάκωβου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου