Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δ. Μπουραντάς «Θεμελιώδεις Νοημοσύνες για Επαγγελματική και Προσωπική Αποτελεσματικότητα»





Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Ακαδημαϊκού Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Δημήτρη Μπουραντά, η οποία πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος»
Τίτλος  της ομιλίας ήταν  «Θεμελιώδεις Νοημοσύνες για Επαγγελματική και Προσωπική Αποτελεσματικότητα» και αντικείμενό της  οι  δεξιότητες που πρέπει να έχει ένα άτομο για να
επιτύχει τη ζωή που επιθυμεί. Ο κ.Μπουραντάς με τον πηγαίο αυθορμητισμό του και την γλαφυρή αφήγησή του μετέδωσε τις γνώσεις και την εμπειρία του στους παραβρισκόμενους και ανέλυσε τις έννοιες υπαρξιακή, λογική και κοινωνική νοημοσύνη.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Χρήστος Καρδαράς, στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, καλωσόριζε τον κ.Μπουραντά και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης του να μιλήσει στους πολίτες του Αιγάλεω. Τόνισε πως η εκδήλωση αυτή είναι συνέχεια των δράσεων του δήμου για πνευματική ανάταση των πολιτών με πολλές ομιλίες και βιωματικά μαθήματα και κάλεσε όλους να αξιοποιήσουν την ευκαιρία αυτή που τους προσφέρει ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου