Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δημοτική Κίνηση «Πόλη Προοπτικής» με υπ. Δήμαρχο Χαϊδαρίου, την Ελένη Καμπόλη ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ




Η Δημοτική Κίνηση «Πόλη Προοπτικής», με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Χαϊδαρίου, κα.Ελένη Καμπόλη, κατέθεσε και επίσημα το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Χαϊδαρίου, στις 18 Μαΐου 2014.

Σε μία εβδομάδα έντονων διεργασιών -υπόγειων και φανερών, που οδήγησαν σε συνενώσεις παρατάξεων που προκαλούν πολλά ερωτηματικά- η «Πόλη Προοπτικής» κατεβάζει ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, με σαφή αναφορά στον κεντροδεξιό χώρο αλλά και με μια υπερκομματική σύνθεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο της «Πόλης Προοπτικής» είναι το μοναδικό στο οποίο ηγείται γυναίκα και το μοναδικό του οποίου η πολιτική προέλευση είναι από τον κεντροδεξιό χώρο.
Αυτό προέκυψε μετά την συνένωση της παράταξης του κ.Μαραβέλια, στην οποία επικεφαλής είναι ο κ.Χαλκιάς, με την παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα μπορούσε να είναι υπερκομματική εάν δεν ακολουθούσε πιστά το δόγμα, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Η «Πόλη Προοπτικής» και η υποψήφια Δήμαρχος κα.Ελένη Καμπόλη, συνεχίζουν την προβολή των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, που αποτελούν και τη βάση της εκλογικής εκστρατείας τους. 
 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου