Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νίκος Παναγιωτάτος:Στηρίζω την ενωτική και ανεξάρτητη στην πράξη, σύμπραξη του Ανδρέα Μποζίκα με τον Τάσο Χαλκιά.

  • Δήλωση του Νίκου Παναγιωτάτου, Αντιδημάρχου Χαϊδαρίου και Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το Συνδυασμό «Πάμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ το Χαϊδάρι»

Το Χαϊδάρι απαιτεί εργατικότητα, προσφορά και χαμηλούς τόνους, απ΄όλους μας. Η κρίση δεν αστειεύεται, η πόλη και οι συμπολίτες μας, έχουν ανάγκες  και οι κραυγές δεν ωφελούν.
Οι μαθητευόμενοι και γενικά ¨οι μάγοι¨ έχουν από καιρό τελειώσει.
Υπάρχει αυτοδιοικητική πείρα στους δήμους, γνώση  και διάθεση για λύσεις και έργο.
Με αξιοπρέπεια, ήθος και σεμνότητα οφείλουμε να υπηρετούμε τους δημότες του Χαϊδαρίου.
 Απαραίτητη προϋπόθεση η συναίνεση, το «πάντρεμα» απόψεων και προτάσεων, για να παράξουμε έργο ουσίας και ανακούφισης για τους δημότες. Είναι ώρα ευθύνης και προσωπικής στάσης του καθενός από μας.

Στηρίζω την ενωτική και ανεξάρτητη στην πράξη, σύμπραξη του Ανδρέα Μποζίκα με τον Τάσο Χαλκιά. Έχω μάθει να τοποθετούμαι και να παίρνω θέση στα τεκταινόμενα της πόλης μας, χωρίς περιστροφές. Οι Χαϊδαριώτες έχουν τιμήσει στο πρόσωπό μου, χρόνια τώρα, τις πεντακάθαρες επιλογές μου  και με στήριξαν, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Από τη μεριά μου, απ΄όλες τις θέσεις διοίκησης που μου ανατέθηκαν από τους πολίτες, εργάστηκα για το καλό και την προκοπή της πόλης μας. 

Αγαπητοί Συμπολίτες, 
σήμερα, πάνω απ΄όλα είναι ώρα αξιολόγησης για το ποιος μπορεί, θέλει και έχει δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς στο Χαϊδάρι .
Διαφάνεια στις προθέσεις, ξεκάθαρη όπως πάντα δέσμευση απέναντι στους συμπολίτες μας, γνώση, συνέπεια και ρεαλισμός.
Με έργο, με όραμα και με σοβαρότητα, θα δώσουμε τη μάχη για το Χαϊδάρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου