Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Κώστας Λαλένης στο ψηφοδέλτιο των Ενεργών Πολιτών για την ανατροπή στο Περιστέρι


Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Κουγιουμτζής με τους Κώστα Λαλένη και Θανάση Βαθιώτη, με στόχο την ανατροπή και την αλλαγή σελίδας στο Περιστέρι.

Ο Φώτης Κουγιουμτζής καταρχήν ευχαρίστησε τον Κώστα Λαλένη για τη στήριξή του προς την παράταξη των Ενεργών Πολιτών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ήθος του και την ανιδιοτελή προσφορά του στην πόλη.
Τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα θέσει άμεσα προτεραιότητες, σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης
και στήριξης των αδύναμων ,ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα, κανένα σπίτι να μην το πάρουν οι τράπεζες.

Ότι η νέα διοίκηση του Δήμου θα χαρακτηρίζεται από αγωνιστικότητα, διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία, πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και στήριξης των νέων ανθρώπων.

Ο Κώστας Λαλένης στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα συσπείρωσης των πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων της πόλης, για την ανατροπή της μακρόχρονης στασιμότητας, της μιζέριας και της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας.

Δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και πριν αλλά και μετά τις εκλογές από τη θέση του στρατιώτη ,την παράταξη των Ενεργών Πολιτών για να νικήσει στην αναμέτρηση του Μαΐου και να κάνει πράξει τις διακηρύξεις της.

Τέλος αναφέρθηκε και στην ευθύνη του Δημήτρη Κελάφα για τη μη συγκρότηση μεγάλου ενιαίου συνασπισμού ,απέναντι στη σημερινή διοίκηση.

Ο Θανάσης Βαθιώτης είπε ότι το ψηφοδέλτιο των Ενεργών Πολιτών με τη στήριξη του Κώστα Λαλένη αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και δυναμική, φέρνοντας τη νίκη και την ανατροπή στο Περιστέρι.

Αναφέρθηκε στις συκοφαντίες επώνυμων και ανώνυμων κέντρων προς το πρόσωπό του, με αφορμή τη συνεργασία του με τους Ενεργούς Πολίτες, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την ανακοίνωση της τοπικής Κ.Ο του ΚΚΕ για συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στο παρελθόν.

Το γραφείο τύπου ευχαριστεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας ,καθώς και τη συνεισφορά τους στο διάλογο που αναπτύσσεται εν όψει των εκλογών για το καλό του τόπου.



30 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου