Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Υπ. Δήμαρχος Πετρούπολης Δημήτρης Ν. Ταλιούρας: Η ενότητα,η συστράτευση και η συμπόρευση θα δώσει την δυνατότητα επίλυσης των προβλήματων που αντιμετωπίζει η Πετρούπολη

  • Συνδετικός κρίκος της συμπόρευσης μας, ειναι ο αμοιβαίος σεβασμός και ή έκτιμηση και βέβαια το κοινό μας πρόγραμμα

 Αγαπητοί συμπολίτες

Τά τέσσερα τελευταία χρόνια, ώς χώρα και ώς λαός βιώνουμε τις τεράστιες συνέπειες της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
Ανεργία, λιτότητα, ύφεση, οικονομική δυσπραγία.
Η πολύπλευρη κρίση έχει σοβαρότατες συνέπειες και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η κρατική επιχορήγηση προς τους Δήμους εχει μειωθεί δραματικά.
Η δυνατότητα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς τους δημότες, ειναι εξαιρετικά περιορισμένη. Οι εργασιακές σχέσεις εχουν διαταραχθεί πλήρως και με απαράδεκτο τρόπο.
Παράλληλα εντείνεται η έλλειψη εμπιστοσύνης του λαού στους θεσμούς και στο πολιτικό σύστημα.
Ως επικεφαλής της "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ" και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαίου 2014, πιστεύω ακράδαντα, οτι οφείλουμε να αφυπνιστούμε και να αντισταθούμε μαζικά και ενωτικά. Η αντίσταση πρέπει να έχει ώς στόχους, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης,την ενδυνάμωση των θεσμών της δημοκρατίας και της ειρήνης και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Για να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω, βασική προυπόθεση ειναι η άμεση και ενεργή συμμετοχή των πολιτών, μέσα απο την διαδικασία του διαλόγου, ο οποίος οδηγεί σε ευρύτατες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις.

Η ενότητα,η συστράτευση και η συμπόρευση του λαού της πόλης μας, ανεξάρτητα απο κομματικές και πολιτικές πεποιθήσεις , θα δώσει την δυνατότητα επίλυσης των υπαρκτών και μεγάλων προβλήματων, που αντιμετωπίζει η Πετρούπολη .
Στα πλαίσια αυτα αισθάνομαι την τιμή, αλλά και την ευθύνη να γνωστοποιήσω στο λαό της πόλης μας, την απόφαση συμπόρευσης με την "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" (Δ.Α.Κ) των συναδέλφων Δημοτικών συμβούλων ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΑΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και ΚΑΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
Συνδετικός κρίκος της συμπόρευσης μας, ειναι ο αμοιβαίος σεβασμός και ή έκτιμηση και βέβαια το κοινό μας πρόγραμμα, ιδιαίτερα μελετημένο και κοστολογημένο.
Καλούμε τον λαό της πόλης μας να συμμετάσχει μαζικά και αποφασιστικά στην υλοποίηση αυτου του προγράματος, με σκοπό την ανασυγκρότηση της Πετρούπολης και την βελτίωση τις ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Με ιδιαίτερη τιμη


Δημήτρης Ν. Ταλιούρας
Υποψήφιος Δήμαρχος Πετρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου