Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Στο στόχαστρο ο χώρος πρώην ιδιοκτησίας Μουζάκη

Η "Αριστερή Κίνηση" Περιστερίου βρέθηκε από την πρωτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής ενάντια στην εταιρεία "Artunesa" και την προσπάθεια ανέγερσης εμπορικού κέντρου στο χώρο πρώην ιδιοκτησίας Μουζάκη.
Συνέβαλε στη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του δήμου και μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Περιστερίου καταδίκασαν τις παρατυπίες της εν λόγω εταιρείας.
Η "Αριστερή Κίνηση" δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι κατά του επενδυτικού σχεδίου "Academygardens" και των καταστρεπτικών συνεπειών του,  που επιδεινώνει την επιβίωση των καταστημάτων του δήμου μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ξεθεμελιώνονται τα εργασιακά δικαιώματα και κάθε έννοια προστασίας των δημόσιων χώρων.

Καταγγέλλει τις παράνομες ενέργειες και μεθοδεύσεις των ΜΜΕ για την εξυπηρέτηση της εταιρείας με μπαράζ άρθρων που αναπαράγουν ψεύδη κια διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, προσπάθώντας να παρουσιάσουν τις αντιδράσεις των κατοίκων όμορων δήμων, σαν αντιδραστικές φωνές 40 "γραφικών" κατοίκων.
Μεγάλες ευθύνες δε επιρίπτουν στον δήμο Αθηναίων που υποστηρίζει την "αναπτυξιακή" σκοπιμότητα της μεγαλοεταιρείας σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων και των καταστηματαρχών, οι οποίοι είναι πλέον αβοήθητοι στη δίνη αυτής της αξεπέραστης κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου