Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Οι πρώτες 75 υπογραφές Περιστεριωτών που υποστηρίζουν τον Φώτη Κουγιουμτζή για Δήμαρχο Περιστερίου


 
Η δημοτική παράταξη των «Ενεργών Πολιτών» δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες 75 υπογραφές Περιστεριωτών που υποστηρίζουν τον Φώτη Κουγιουμτζή στον αγώνα για την εκλογή του ως δημάρχου Περιστερίου, ως την πλέον αξιόπιστη, φερέγγυα και αγωνιστική πρόταση.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες πολίτες του Περιστερίου, γυναίκες και άντρες, νέοι και νέες, παλιοί και νέοι αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς, εργαζόμενοι, άνεργοι, επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, άνθρωποι της τέχνης, των γραμμάτων και του αθλητισμού, έχουν δηλώσει την συμπαράσταση, την υποστήριξη και τη διάθεσή τους για ενεργό δράση δίπλα στον Φώτη Κουγιουμτζή.
§  Για να είναι νικηφόρα η έκβαση της μάχης στις επερχόμενες εκλογές ώστε να γίνει πράξη η Αλλαγή στο Περιστέρι και στη Ζωή μας.
§  Για την ανατροπή των καταστροφικών πολιτικών που υπηρετούν τα κόμματα των μνημονίων και οι δημοτικές παρατάξεις και υποψήφιοι που τα στηρίζουν ουσιαστικά, παρά την επιμελή προσπάθεια που κάνουν να φανούν ως αντιμνημονιακοί.


ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ

·         Όσοι ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρει τον ουσιαστικό λόγο και ρόλο ύπαρξής της έξω από μνημόνια και τον «Καλλικράτη».
·         Όσοι πιστεύουμε ότι τα κοινά της πόλης είναι και δική μας υπόθεση.
·         Όσοι διεκδικούμε το δικαίωμα μας στο όνειρο, στη ζωή.
·         Όσοι θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα στην σημερινή οικονομική και κοινωνική κρίση, όχι εξαρτημένη από τις πολιτικές και οικονομικές επιλογές της κεντρικής εξουσίας, αλλά δίπλα στον δημότη,
§  ως υποστηρικτή μέσα από τις δομές της όσων έχουν χτυπηθεί από τα μνημόνια
§  ως υπερασπιστή των δημοσίων χώρων κα του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών
§  με πρόταγμα το γενικό κοινωνικό συμφέρον έναντι μικρών και μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων
§  με αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής και πολιτιστικού επιπέδου
§  με εμπιστοσύνη στη νεολαία για να βάλει την δική της σφραγίδα στα δημοτικά δρώμενα
§  με συμμετοχή πολιτών στην άσκηση και τον έλεγχο της εξουσίας μέσα από συνελεύσεις γειτονιάς, δημοψηφίσματα, καθιέρωση συμμετοχικών προϋπολογισμών, με διαβουλεύσεις με κοινωνικούς φορείς

και επειδή πιστεύουμε ότι δεν αρκούν μόνο στόχοι, ιδέες και οράματα, αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι άφθαρτοι άνθρωποι να τα υλοποιήσουν

στηρίζουμε την Δημοτική Παράταξη
«Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι»
και τον υποψήφιο Δήμαρχο Φώτη Κουγιουμτζή
ως την πλέον αξιόπιστη, φερέγγυα και αγωνιστική πρόταση
ώστε μαζί να μετατρέψουμε το Περιστέρι σε Πόλη με Ανθρωπιά,
Ανάπτυξη, Δημιουργία και Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Μάρτιος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου