Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου η Ελένη Καμπόλη



  • Το Χαϊδάρι δεν χρειάζεται μόνο όραμα αλλά και εμπειρία
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου παραβρέθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου κα. Ελένη Καμπόλη μαζί με στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Πόλη Προοπτικής».

Παρακολούθησαν όλοι μαζί τη λαμπρή μαθητική παρέλαση και μετά το τέλος των εκδηλώσεων η κα. Καμπόλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μπορεί να θεωρηθεί κοινότυπο όμως το μήνυμα της 25ης Μαρτίου είναι διαχρονικό ενότητα και αποφασιστικότητα. Τα δύο συστατικά που διασφαλίζουν την επιτυχή έκβαση κάθε αγώνα. Ο ελληνικός λαός έχει μάθει να αγωνίζεται. Όταν, όμως, είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι τότε
πετυχαίνουμε όσους στόχους θέτουμε. Στο Χαϊδάρι, ειδικότερα, τα προβλήματα είναι πολλά. Ουδείς έχει το μαγικό ραβδί για την άμεση επίλυσή τους, κι όποιος ισχυριστεί ότι λίγη ‘αστερόσκονη’ αρκεί, θα λέει ψέματα. Άλλωστε, το Χαϊδάρι δεν χρειάζεται μόνο όραμα αλλά και εμπειρία, ώστε να γίνει μια πραγματική Πόλη Προοπτικής. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου να αποτελεί εφαλτήριο ώστε όλοι ενωμένοι να πορευτούμε στο μέλλον».

Από το γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Κίνησης «Πόλη Προοπτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου