Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΕΚ)

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ : «ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ»


Η κ. ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, ανακοίνωσε την απόφαση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξής της, “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”, για συμμετοχή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, με επικεφαλή την ίδια.

Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο «ΚONTRA CHANNEL», με θέμα τις εκλογές, την οποία συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Βανταράκη Ειρήνη.


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ πιστή στις αρχές της, θα συνεχίσει την ίδια ανεξάρτητη και υπεύθυνη πορεία της, στοιχεία που την κάνουν να διαφέρει από άλλες παρατάξεις, κομματικές ή εμφανιζόμενες όψιμα ως «ανεξάρτητες».

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ καλεί τους συμπολίτες μας, που αγαπάνε αυτήν την πόλη και πιστεύουν στην αναγκαιότητα αναβάθμισής της, προς χάριν όλων μας, να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή.

Οι δύσκολες συνθήκες στις οποίες έχει περιέλθει η χώρα μας, η πόλη μας και οι κάτοικοί της, εξ αιτίας και των μνημονίων, μας θέλουν μάχιμους και ενεργούς πολίτες.

Τα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου, μας χρειάζονται ενωμένους και όχι διχασμένους και αντιπάλους μέσα από τα διάφορα κόμματα.

Στηρίχτε την προσπάθειά μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας.
Συζητήστε μαζί μας.
Ελάτε μαζί μας.

Μέσα επικοινωνίας: 210-5616141, 6938297004
nikisiarabi@yahoo.gr
www.dek-agiavarvara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου