Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Φώτης Κουγιουμτζής: Οι περιστεριώτες ξέρουν να αγωνίζονται! Υποψήφιος δήμαρχος Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι


Η Συντονιστική Επιτροπή της δημοτικής παράταξης των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι, ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου , αναδείχτηκε υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ο Φώτης Κουγιουμτζής.
Με νέα πνοή ,δύναμη και αισιοδοξία οι Ενεργοί Πολίτες βαδίζουν προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, για να φέρουν την Ανατροπή και την Άνοιξη στο Περιστέρι.

O Φώτης Κουγιουμτζής είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης.
Ασχολείται με τα κοινά και τον συνδικαλισμό επί δεκαετίες μέχρι και σήμερα και υπήρξε δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, στην διοίκηση του αείμνηστου δημάρχου
Περιστερίου Δημήτρη Φωλόπουλου.
 Θέλουμε τη συλλογικότητα
Στην ομιλία του κατά την διεξαγωγή των διαδικασιών τόνισε: "Θέλουμε τη συλλογικότητα. Δεν πρέπει να υπάρχει αλαζονεία στην εξουσία.  Οι προσωπικότητες που διαθέτει η Παράταξη μας συλλογικά μπορούν να προβάλλουν, απέναντι στη σημερινή διοίκηση Παχατουρίδη, ένα άλλο μοντέλο διοίκησης. Πιο ανθρώπινο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να έχει έτοιμη και την παραίτηση του
Πιστεύω  ότι όποιος από εμάς αναδειχθεί υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να έχει έτοιμη και την παραίτηση του, σε περίπτωση που κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αναδειχθεί κάποιο άτομο που θα μπορέσει να συσπειρώσει και άλλες παρατάξεις, και άλλα κινήματα και άλλες μεμονωμένες προσωπικότητες για το καλό του δήμου.
Πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορούμε να πάρουμε την διοίκηση του δήμου. Το κεντρικό πολιτικό στίγμα αυτών των εκλογών είναι ότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!
Θέλουμε τον δήμο γιατί διαφαίνεται η μεγάλη υπόθεση της αριστεράς.   Δεν είναι δυνατόν ένας δήμος με τόσους αγώνες, με τόσες θυσίες από την αριστερά να μην είναι σε χέρια αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων.
 Να αντιπαρατεθούμε σε έναν άνθρωπο που περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι για να προβάλλει μόνο τον εαυτό του
Πρέπει να αναδείξουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της παράταξης και να αντιπαρατεθούμε σε έναν άνθρωπο που περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι για να προβάλλει μόνο τον εαυτό του, που καθημερινά φωτογραφίζεται όταν δίνουν τα συσσίτια εκεί που τα δίνουν και δεν αντιμετωπίζει τα βαθύτερα προβλήματα της κοινωνίας. Πρέπει να απομυθοποιήσουμε το σύνθημα με την κοινωνία μπροστά.
Ποτέ στα 12 χρόνια της διοίκησης του δήμου από τον Παχατουρίδη δεν ήταν η  κοινωνία μπροστά. Το αντίθετο μάλιστα! Την έχει αποκλείσει!
 Αντιμνημονιακός δήμαρχος στα κανάλια
Παρουσιάζεται τώρα τελευταία σαν αντιμνημονιακός δήμαρχος. Αντιμνημονιακός δήμαρχος στα κανάλια, έχοντας στην διοίκηση του στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζουν Μνημονιακές Πολιτικές.
Φέρεται σαν τον "πατερούλη"
Όλοι μας βλέπουμε την συμπεριφορά του στα κανάλια να φέρεται σαν τον "πατερούλη" που θωπεύει τα παιδάκια του. Οι Περιστεριώτες δεν έχουν ανάγκη από  θωπείες! Οι περιστεριώτες ξέρουν να αγωνίζονται! Η υπόθεση του δήμου είναι υπόθεση όλων μας! Πιστεύω ότι η ιστορία για την πόλη μας δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και αυτή την ιστορία δεν την γράφει ο Παχατουρίδης. Την γράφουν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι της βιοπάλης!


Για το ρεπορταζ: Ανδρέας Τασόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου