Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Το ρεκόρ έγινε απο το Peristeri Volley










«Το ρεκόρ έγινε! Το 140 Χ 140 αποτελεί πλέον παρελθόν, νέοι στόχοι και  Χρόνια Πολλά απο το Peristeri Volley».
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Περιστέρι (21/12/2013) η μεγάλη εκδήλωση του Peristeri Volley που φέτος ήταν αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Η μέρα ξεκίνησε με δυνατό άρωμα μίνι βόλεϊ αφού περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στους εσωτερικούς αγώνες του συλλόγου. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι κορασίδες και παγκορασίδες του συλλόγου που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους στους αγώνες επίδειξης που διοργανώθηκαν.
Η γιορτή κορυφώθηκε λίγο αργότερα όταν περισσότερα απο 300 παιδιά (280 συμμετοχές ήταν
αρκετές για το ρεκόρ) κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας μοναδικές εικόνες στους θεατές!!!
Το σερβίς του αγώνα δόθηκε απο το δήμαρχο της πόλης κ Ανδρέα Παχατουρίδη και ακολούθησαν ατέλειωτες  ανταλλαγές της μπάλας απο δεκάδες υψωμένα χέρια!  Για επίλογο οι διαγωνιζόμενοι έζησαν τον επίκαιρο σοκολατοπόλεμο του  Άγιου Βασίλη, με ρίψεις αγαπημένης σοκολάτας απο τη σκάλα του διαιτητή!
Ενδιάμεσα, ο Πρόεδρος του συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ κ Γιώργο Αυγουστίδη για τη προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης του Περιστερίου.
Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου» κος Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Περιστερίου κος Θεοδωράκος, ο διευθυντής του ΠΑΣΑΠ κος Μηνούδης καθώς και καθηγητές Φυσικής Αγωγής δημοτικών και γυμνασίων του Περιστερίου.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Peristeri Volley εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία και πολλές όμορφες στιγμές για το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου