Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ




Το Σάββατο 21 και τη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας, με αφορμή την γιορτή των Χριστουγέννων, διοργάνωσαν διήμερο εκδηλώσεων το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.
Το Σάββατο, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, αίθουσα «Μαρία Έλενα»  πραγματοποιήθηκαν δύο δωρεάν προβολές της ταινίας: «Εγώ, ο απαισιότατος» σε συνεργασία με  το Σ.Ε.Ο τ.τ.
Ανάκασας και παράλληλα στον ίδιο χώρο έλαβε χώρα παζάρι από την ομάδα εθελοντών ΔΡΑΣΗ.
Οι  μικροί μας θεατές παρακολούθησαν την ταινία δίνοντας αντί για εισιτήριο  τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία προορίζονται για τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας μέσω της  Τράπεζας Τροφίμων.
Η ευαισθητοποίηση του κόσμου στο κάλεσμα αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας ήταν μεγάλη. Η δωρεάν προβολή της ταινίας επαναλήφθηκε την Κυριακή, στο Καματερό, στο κινηματοθέατρο «Μελίνα».
Τέλος, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο πάρτι αλληλεγγύης στο καφέ Άτταλος, στο Καματερό. Μέρος των εσόδων από τη δράση αυτή θα ενισχύσει την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου