Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η ΓΑΤΑ ΜΠΑΡ παρουσιαζει τον ΑΡΓΥΡΗ ΛΟΥΛΑΤΖΗ



       
Βιολί: ΑΡΙΕΤΑ ΣΑΙΤΑ / Cajon: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΓΑΤΑ ΜΠΑΡ
O Aργύρης Λούλατζης Live σε μια ακουστική παράσταση στη Θεσσαλονίκη στη Γάτα Μπαρ (Νικηφόρου Φωκά 4), την Δευτερα 30 Δεκεμβριου. Μαζί του οι: ΑΡΙΕΤΑ ΣΑΙΤΑ (βιολί) και ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΟΣ (cajon)
Θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και διασκευές που θα μας ταξιδέψουν από την Ήπειρο εώς την Κρήτη και από τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου εώς τον Γιάννη Αγγελάκα . Μαζί του στο βιολί η Αριέτα Σα'ι'τά και στα κρουστά ο Μιχάλης Μήτος .

Ο Αργύρης Λούλατζης ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας.
Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τον Χρήστο Θηβαίο , τον Μίλτο Πασχαλίδη , τον Λάκη Παπαδόπουλο , ενώ έχει ανοίξει συναυλία του Craig Walker - πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος Archive .
Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» σε μορφή digital single, που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του νέου του δίσκου, ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο, από την Final Touch/Cobalt .
Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη , το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη .
LINK

INFO
ΓΑΤΑ ΜΠΑΡ
Νικηφόρου Φωκά 4 (Περιοχη, Λευκος Πύργος)
Τηλ: 2315 512511
EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ώρα έναρξης: 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου