Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Αγία Βαρβάρα Επιμόρφωση εργοδοτών ως τεχνικού ασφαλείας



Σεμινάριο επιμόρφωσης εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας

Η Αστική Εταιρεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α) με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών» και με διακριτικό τίτλο «Προμηθέας» διοργάνωσε, με τη συνεργασία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας.


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας και ήταν δωρεάν για τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας. Η προσέλευση των επαγγελματιών υπήρξε σημαντική σε αριθμό και εκ του αποτελέσματος το σεμινάριο κρίνεται επιτυχημένο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά  το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ιδιαίτερα το Γενικό Γραμματέα κ.Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, χωρίς την πολύτιμη συμβολή του οποίου θα ήταν αδύνατη η διοργάνωση αυτών των σεμιναρίων. Η προσφορά του είναι πολύ σημαντική. Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι τα σεμινάρια αυτά έγιναν με μηδενική οικονομική επιβάρυνση για τους επαγγελματίες της πόλης μας. Η ως τώρα συνεργασία μας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι πολύ αποδοτική και είμαι πεπεισμένος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη», τόνισε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ.Γιώργος Καπλάνης.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ.Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε σχετικά: «Ως Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επειδή έζησα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα, θέλουμε μαζί με το Δήμαρχο κ.Γιώργο Καπλάνη να μεταφέρουμε την εκπαίδευση πάρα πολλών επαγγελματιών στους χώρους των Δήμων, έτσι ώστε οι επαγγελματίες, χωρίς να χάνουν χρόνο, εύκολα να μπορούν να μπουν στη νέα εποχή και να παίρνουν τις πιστοποιήσεις που πρέπει και επιβάλλονται από το νόμο.
Η πρώτη προσπάθεια μας έγινε με τους Τεχνικούς Ασφαλείας, η οποία ήταν δωρεάν για τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας και είμαι βέβαιος ότι μελλοντικά, θα πάρουμε και νέες πρωτοβουλίες και για άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο στην πιστοποίηση και άλλων επαγγελματιών όσο και για την εκπαίδευση των μικρομεσαίων και επαγγελματιών.
Επιζητούμε να είμαστε διαρκώς χρήσιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου