Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ | ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013




ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ {Quartet}
ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

O Βαγγέλης Καζαντζής και η παρέα του (Κωσταντής Πιστιόλης, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός)   μετά τις εμφανίσεις σε Λαμία, Παλιόκαστρο Φθιώτιδας, Κυριάκι Βοιωτίας, Καρδίτσα, Γρεβενά, Αμαλιάδα και Ιωάννινα συνεχίζουν το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα με μια σειρά εμφανίσεων σε πολλές πόλεις. 

Σταθμευουν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Καφωδείο Ελληνικό. Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον πρώτο δίσκο του Βαγγέλη, συνεχίζει και επικεντρώνεται στον δεύτερο δίσκο που έχει τίτλο “έξω απ' τα μέτρα” και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και στον οποίο συμμετέχουν: ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης, ο Κωσταντής Πιστιόλης και η Μαρίνα Δακανάλη. 

Τέλος, μεγάλο μέρος του προγράμματος βασίζεται σε διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία. Το σάζι και η
κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Κωσταντή και μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου μας υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο. (περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου)

CD ''Της γης το μυστικό''
απο αυτον εδω τον σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε με ασφάλεια τον πρώτο δίσκο του Βαγγέλη Καζαντζή σε μουσική του ίδιου και στίχους του γιώργου Γκώνια

radio spot
1
 LINK
1  2  3
INFO
ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Ιουστινιανού 3, (πίσω από το παλιό Δημαρχείο Θεσσαλονίκης)
Τηλ κρατησεων: 6949950530, 2310 237016
Εισιτηριο θεάματος: 3€
www.kafodeio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου