Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Nα παρέμβει επιτέλους ο Δήμος Χαϊδαρίου ζητά ο Ανδρέας Μποζίκας


Από την πρώτη στιγμή των κινητοποιήσεων βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων στο ΨΝΑ και το Δρομοκαΐτειο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαϊδαρίου Ανδρέας Μποζίκας, Αθηνά Μπούτση και Σάββας Βαρυτιμιάδης.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με την Πρόεδρο των Εργαζομένων του ΨΝΑ Κα Μένια Λουκέρη:

«Ο χώρος της Υγείας είναι σε αναστάτωση. Οι αποφάσεις για διαθεσιμότητες σε Νοσοκομεία πριν λίγο καιρό, στα Δημόσια Ψυχιατρεία τώρα, τα σχέδια αποδυνάμωσης του ΕΟΠΥΥ που
προωθούνται, οδηγούν τη Δημόσια Υγεία σε διάλυση και τους πολίτες στην ανασφάλεια.

Εδώ στο Χαϊδάρι έχουμε δυο μεγάλα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία στα οποία δρομολογούνται εκατοντάδες διαθεσιμότητες. Η τοπική μας κοινωνία είναι στο πλευρό των εργαζόμενων, δεν θέλουμε να δούμε τους συμπολίτες μας άνεργους και τους ψυχικά ασθενείς να πετάγονται στο δρόμο.

Ο Υπουργός οφείλει να ανοίξει ξανά την πόρτα του διαλόγου. Επιτέλους ο Δήμος Χαϊδαρίου να αναλάβει διαμεσολαβητικό ρόλο μέσα από έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου, πριν την Παρασκευή, όπου θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις της Κυβέρνησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου