Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η Μαριέττα Φαφούτη επιστρέφει δυναμικά με δυο συναυλίες

Mαριέττα Φαφούτη, επιστρέφει άκρως ανανεωμένη για δυο live εμφανίσεις στο KooKoo, με παλιά και νέα τραγούδια και ατμόσφαιρα ξέφρενου party.
 H ερμηνεύτρια μαζί με την 8μελή μπάντα της, θα παρουσιάσει τραγούδια από το 2ο και 3ο album της (η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται την άνοιξη του 2014, ενώ το single του δίσκου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο του 2014), πειραγμένα κομματια από το 1o album και διασκευές, ενώ η ίδια θα μεταμορφωθεί σε ρόλους που δεν την έχουμε ξαναδεί, αιμοδιψής ερωμένη, επικηρυγμένη φυγάς, ατρόμητο θηλυκό κ.α.

Ο πρώτος δίσκος της Μαριέττας Φαφούτη είχε τίτλο "Try a little romance" (Inner Ear Records) με το
τραγούδι "Don't stop" να σημειώνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Ενάμιση χρόνο αργότερα, κυκλοφορεί το δεύτερο δίσκο της "Homemade Joy" (Inner Ear Records) ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή των Ελληνικών Top5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2013, και ένα single, το "Kookoobadi", το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα.

Στο τρίτο album, με τραγούδια που θα μπορούσαν να είχαν βγει από ταινία του Ταραντίνο, η ερμηνεύτρια δε φοβάται να έρθει σε επαφή με τη σκοτεινή της πλευρά, μέσα από σουρεαλιστικές, τρομακτικές αλλά και αστείες ιστορίες ενορχηστρωμένες με κινηματογραφικό τρόπο και έχοντας ως βάση τους την έντονη ρυθμικότητα και τις μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να λείπουν ποτέ οι επιρροές της από τις μουσικές των 70s, των 80s και των αγαπημένων μιούζικαλ.
 Μαζί της στις δυο συναυλίες θα παίξουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Ξυνοπούλου (φωνητικά-κρουστά), Εύη Κουρτίδου (φωνητικά-κρουστά), Παναγιώτης Ζούγρος: (φωνητικά-κρουστά-ηλεκτρική κιθάρα), Θοδωρής Ζευκιλής (μπάσο), Κώστας Χαλιώτης (ντραμς), Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι), Ρένος Παπασταύρος (πλήκτρα-sampling), Δημητρης Σιάμπος (κιθάρες).

KooKoo Live Music Bar, Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλέφωνα 210 3450930, 6933 331003
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)


Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου