Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΟΖΙΚΑΣ - ΜΠΟΥΤΣΗ - ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: O Δημήτρης Τσατσαμπάς αποφάσισε μόνος τη διαδικτυακή διαγραφή μας

 ...Δεν έχει συνεδριάσει η δημοτική ομάδα για περισσότερο από δύο χρόνια με δική του ευθύνη  





 Με αφορμή την διαγραφή τους από την παράταξη Πρώτα το Χαϊδάρι οι τρείς εξέχοντες δημοτικοί παράγοντες και σύμβουλοι ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ, ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΤΣΗ και
ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ απέστειλαν δελτίο τύπου στον ηλεκτρονικό και έντυπο δημοτικό τύπο. 

Μέσα από αυτό κατακρίνουν τον επικεφαλής της παράταξης κ. Δημήτρη Τσατσαμπά για
διγλωσία και αυταρχισμό λέγοντας οτι δεν συγκροτούσε την δημοτική ομάδα αλλά και πως πραγματοποιούσε και πραγματοποιεί επαφές, πολιτικές συνεννοήσεις με άλλες παρατάξεις.
Παράλληλα φαίνεται η ανάγκη τους να δικαιολογήσουν τον όρο ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση της νεοσύστατης δημοτικής τους παράταξης.  Μέσα από την ανάγνωση της ανακοίνωσης διακρίνεται η προσπάθεια απαξίωσης του κ. Τσατσαμπά και παρ'ολο που τον αποκαλούν "φίλο" μόνο φιλικά κίνητρα δεν φαίνεται να έχει. 
Διαβάστε την ολόκληρη:
 
Σχετικά με την «διαγραφή» μας που ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ο Δημήτρης Τσατσαμπάς, έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:
Ο – πάντα φίλος – Δημήτρης αποφάσισε μόνος τη διαδικτυακή διαγραφή μας από τη δημοτική ομάδα, η οποία δεν έχει συνεδριάσει με δική του ευθύνη, περισσότερο από δύο χρόνια, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας.

Το τελευταίο έτος μάλιστα ο Δημήτρης Τσατσαμπάς πραγματοποιούσε και πραγματοποιεί επαφές, πολιτικές συνεννοήσεις με άλλες παρατάξεις, ακόμη και συζητήσεις για πιθανούς υποψήφιους Δημάρχους(!!!), χωρίς την παραμικρή ενημέρωση των λοιπών συμβούλων που έχουμε εκλεγεί με το συνδυασμό «Πρώτα το Χαϊδάρι».
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του φίλου Δημήτρη να κάνει τις όποιες επιλογές του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Φαίνεται, όμως, ότι πιστεύει πως η παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι» αποτελεί ιδιοκτησία του ή και προίκα του, την οποία θα μεταφέρει κατά το δοκούν προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.
Εμείς πάλι αισθανόμαστε ότι κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει για εμάς ή και για όποιον άλλον, χωρίς στοιχειωδώς να ενημερωθούμε, πόσο μάλλον να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε. Η εποχή των κομματικών ή παραταξιακών «στρατών» έχει ξεπεραστεί, φίλε Δημήτρη.
Με αυτή την έννοια λοιπόν, ναι, έχουμε ακολουθήσει άλλη πορεία το τελευταίο διάστημα. Αλλά επειδή διαβάζουμε και κάποια «ερμηνευτικά σχόλια» για τα γεγονότα, που προφανώς προέρχονται από τον ίδιο τον Δημήτρη ή το περιβάλλον του, επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα:
Αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε μαζί με δεκάδες άλλους συμπολίτες μας μια Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση στη Πόλη μας.
Ανεξάρτητη, όπως έχουμε πει και, όπως είναι αυτονόητο, σημαίνει ότι δεν θα ζητήσουμε το χρίσμα ή τη στήριξη κάποιου κόμματος. Τελεία και παύλα.
Σε μια Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση είναι πλεονέκτημα να συμμετέχουν πρόσωπα που ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς χώρους. Και ήδη συμμετέχουν από αρκετούς.
Αν συμμετείχαν πρόσωπα από ένα μόνο χώρο, προφανώς η Κίνηση δε θα ήταν ανεξάρτητη.
Τις θέσεις και τις απόψεις της Κίνησής μας δεν θα τις προσδιορίζουν τα πολιτικά πιστεύω του καθενός μας χωριστά, αλλά ο επικεφαλής και όλα τα μέλη θα εκφράζουν το αποτέλεσμα των  συλλογικών αποφάσεων και τοποθετήσεων. Όπως φαίνεται και από τα μέχρι σήμερα κείμενά μας, μιλάμε ανοιχτά και δημόσια με τους συμπολίτες μας.
Εμείς αναγνωρίζουμε τον αγώνα και την προσφορά του φίλου Δημήτρη για την πόλη. Η Δημοτική μας Κίνηση είναι ανοιχτή προς όλους και ενωτική για τις θέσεις και τις προτάσεις της, που θα οδηγήσουν στη λύση των προβλημάτων της Πόλης και των δημοτών μας.
Γιατί αυτή τη φορά, στις εκλογές του Μαΐου, θα καταφέρουμε να κάνουμε ξανά το Χαϊδάρι πόλη που αξίζει να ζεις!

Χαϊδάρι, 24 Οκτωβρίου 2013

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαϊδαρίου
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΤΣΗ
ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου