Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

FLORAL - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 1/11 – Τρίτη 5/11





▌ Παρασκευή 1/11:  FingerSnap Live

Οι FingerSnap έρχονται στον αγαπημένο χώρο του Floral να μας ταρακουνήσουν! Τα 6 μέλη της μπάντας, με πολλές διαφορετικές επιρροές, θα μας παρασύρουν στους ρυθμούς τους!
Funk ,Soul αλλά και "άρωμα" από αγαπημένα jazz standards, σε μια εκρηκτική βραδιά!
Let's have some funk... λοιπον!

Γιάννης Ζαράγκαλης - φωνή
Κώστας Αλουπογιάννης - κιθάρα
Γιώργος Λυκούδης - τρομπέτα

Μαρία Λυριτζή - πλήκτρα
Γιώργος Κωνσtαντίνου - μπάσο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης - τύμπανα

Στις 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 3 ΕΥΡΩ



▌ Σάββατο 2/11: Penny and the Swingin’g Cats Live

«Penny & The Swingin' Cats»: ʽΕνα όνομα συνώνυμο των πιο αστραφτερών live, που κάθε φορά αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν σε περασμένες δεκαετίες, τότε που το swing και το rockabilly κυριαρχούσαν στις πίστες.
ʽEρχονται να μας συναντήσουν το Σάββατο στο Floral!
Με όχημα τη μουσική χρονομηχανή τους που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε και να χορέψετε μαζί τους...και αυτή την φορά θα σας παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, που σίγουρα θα «αγαπηθούν»!
Οι μοναδικοί Γάτοι λοιπόν, με leader την Πέννυ Μπαλτατζή και 7 ακόμα εξαιρετικούς μουσικούς, έρχονται να μας παίξουν πρωτότυπα τραγούδια από το πρώτο τους mini album και μας επιφυλάσουν μια μοναδική έκπληξη που θα την ανακαλύψετε εκείνη τη βραδιά!

Πέννυ Μπαλτατζή ,τραγούδι
Γιώργος Ζερβός κιθάρα,τραγούδι
Ορέστης Μπενέκας ,πλήκτρα
Βαγγέλης Κατσαρέλης τρομπέτα
Μάριος Βαληνάκης ,τενόρο σαξόφωνο
Κώστας Καραγιάννης ,βαρύτονο σαξόφωνο
Στάθης Παρασκευόπουλος ,κοντραμπάσο
Δημήτρης Γρηγοριάδης,τύμπανα


Στις 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ



▌ Κυριακή 3/11: The Covernment Accoustic Trio

Ο Γιάννης Βενιαμίν (κιθάρα-φωνή), ο Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου (Τύμπανα/Καχόν) και ο Βίκτωρας Κουλουμπής (Μπάσο) είναι οι Covernment, μια όχι και τόσο τυπική “διασκευομπάντα”, μιας και το playlist τους φλερτάρει με τον εναλλακτικό ήχο και την pop, περνώντας από τους CURE και τους JOY DIVISION  στους DAFT PUNK. Τα τραγούδια αποκτούν μια νέα χροιά διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που τα έκαναν τόσο αγαπητά.
Ένα πρόγραμμα που θα σας θυμίσει εκείνες τις κασέτες που έγραφαν πάνω «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ».

Στις 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 3 ΕΥΡΩ




▌ Δευτέρα 4/11 & κάθε Δευτέρα του μήνα: Mondays in the Mood

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα προσκαλούμε τους Lindy Hoppers σε ένα ξέφρενο πάρτυ στο Floral. Ανεβάζουμε τη διάθεση μας με μουσική από τον Fellow Hopper και χορεύουμε με retro αισθητική σε ξύλινο πάτωμα!

Στις 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



▌ Τρίτη 5/11: Εργοτάξιο Ιδεών

Το Εργοτάξιο Ιδεών κουβεντιάζει με τον Παύλο Κόντο για τον Αριστοτέλη, τη Φαινομενολογία και τη φιλοσοφική έρευνα στο ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Στη συνάντηση αυτή, το Εργοτάξιο Ιδεών θα φιλοξενήσει τον Αναπληρωτή Καθηγητή Φιλοσοφίας Παύλο Κόντο, του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο κ. Κόντος είναι συγγραφέας βιβλίων στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα ελληνικά, και άρθρων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Τα ενδιαφέροντά του κινούνται στο χώρο της ευρύτερης φαινομενολογικής σκέψης και, ειδικότερα, στο χώρο της ηθικής. Με αφορμή την πρόσφατη επανέκδοση του βιβλίου του, Aristotle’s Moral Realism Reconsidered: Phenomenological Ethics (Routledge, 2011, 2013), θα συζητήσουμε μαζί του για τη Φαινομενολογία, τον Αριστοτέλη και τον Χάιντεγγερ, αλλά και για τη φιλοσοφική έρευνα στο δημόσιο ελληνικό Πανεπιστήμιο σήμερα.     

Στις 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων / Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου