Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κίνηση, Λόγος και Ρυθμός με το Θωμά Κινδύνη



Oι καιροί απαιτούν περισσότερη γνώση, καλή ενέργεια και μπόλικο παιχνίδι! Αυτή είναι η συνταγή για να πετύχουμε και να διαλύσουμε όλη αυτή τη δυστυχία και τη μαυρίλα που ύπουλα μας εμπλέκουν. Το επίκεντρο για μας είναι πάντα τα παιδιά και οι νέοι, δηλαδή το μέλλον.


'Όμως χρειάζεται μεθοδευμένη γνώση για να έχουμε τα εφόδια να λειτουργήσουμε σωστά με
γνώμονα τη Λογική, που σημαίνει Ηθική, που σημαίνει Επιβίωση. Οι Μορφές Έκφρασης συμμεριζόμενες την αγωνία των νέων ανθρώπων δημιουργούν τμήματα ενηλίκων με τίτλο «Κίνηση, Λόγος και Ρυθμός,» ένα σύστημα που σμίγει το χορό, με τη μουσική και το θέατρο σε μιαν ολότητα, βασισμένο στον C. ORFF, στον R. LABAN και στον Δ. Ροντήρη καθώς και στην 40χρονη εμπειρία μας. Με απλό τρόπο χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις οι συμμετέχοντες, επί των τριών τεχνών μπορούν να αποκτήσουν εφόδια κατάλληλα για τα παιδιά έτσι ώστε να τους προσφέρουν υψηλή αισθητική και δυνατότητες ουσιαστικής αγωγής.

Το Κίνηση, Λόγος και Ρυθμός Μεθοδεύτηκε και διδάσκεται από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικοπαιδαγωγό, χορό-θεραπευτή και ερευνητή της ανθρώπινης ψυχής, Θωμά Κινδύνη. Η φοίτηση θα είναι σε 4 τετράμηνα επίσης θα είναι συνεχής και συστηματική και η βεβαίωση που θα αποκτήσουν αυτοί που θα αποφοιτήσουν θα είναι ουσιαστική και οι γνώσεις εφαρμόσιμες.

Τα τμήματα θα χωριστούν ως εξής:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Για νέους μουσικούς, σπουδαστές ωδείων και για όσους κατέχουν κάποιες μουσικές γνώσεις, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν άνετα τη μουσική διδασκαλία καθώς και για παιδαγωγούς (δασκάλους, νηπιαγωγούς), εμψυχωτές και όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη του παιδιού.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Για όσους τους ενδιαφέρει η τέχνη για προσωπική τους βελτίωση και πρόοδο.

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο. Τα δε δίδακτρα είναι υποτυπώδη αναλογιζόμενοι την σημερινή Ελληνική κατάσταση. Για να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3464002, 2103464903 και ελάτε τώρα να εγγραφείτε πριν συμπληρωθούν οι θέσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου