Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ - Συγκεντρώσεις και οι περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ


Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και οι περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς.

Συγκεκριμένα συγκεντρώσεις θα γίνουν:


Την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη:

- Στις 11.00 π.μ. συγκέντρωση στο Περιστέρι στο ΚΥΒΕ (Εθν. Μακαρίου 1) με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, στέλεχος του Κόμματος.

- Στις 7.00 μ.μ. συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια στο Α' ΚΑΠΗ (Φυλής 165) με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Διοΐλης Δημήτρης, στέλεχος του Κόμματος.

- Στις 7.00 μ.μ. συγκέντρωση στο Χαϊδάρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην ΝΕΛΕ) με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Μαριάννα Οργέττα, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών.


- Στις 7.00 μ.μ. συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Εμπορίου στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β) με θέμα «Τα καθήκοντα των κομμουνιστών για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη:

- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στους Αγ. Αναργύρους στο Β' ΚΑΠΗ (Πλαπούτα 2, Μυροφόρες) με θέμα «Οι εξελίξεις στην παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Ηλίας Πατίδης, στέλεχος του Κόμματος.

- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Αγ. Βαρβάρα στην αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα «Οι εξελίξεις στην παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει η Θεοδώρα Δριμάλα, στέλεχος του Κόμματος.

Περιοδείες θα γίνουν:

Τη Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη

- Στις 9.00 π.μ., περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Ανθούσα με τον Γιάννη Πάσουλα, στέλεχος του Κόμματος.

- Στις 9.00 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ρέντη με τον Θανάση Ευαγγελάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου