Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων με στόχο την παρεμπόδιση αντιπροσωπείας να συναντηθεί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου καταγγέλλει την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στην Περιφερειακή Διεύθυνση  Εκπαίδευσης Αττικής, που σαν στόχο είχαν την παρεμπόδιση αντιπροσωπείας να συναντηθεί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.
 Σήμερα 24/9/2013 είχε προγραμματιστεί στις 7.00 π.μ. συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ με θέμα τις αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών οι οποίοι βρέθηκαν στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

•    Καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και καλούνται από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, αυθαίρετα στα πλαίσια των
μεθοδεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ, να συμπληρώσουν δηλώσεις τοποθέτησης ώστε να μετακινηθούν σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε., να μην υποβάλλουν δηλώσεις ώστε να μη νομιμοποιήσουν την εκτός λογικής και νόμου διαδικασία. Επειδή πολλοί συνάδελφοι, αισθανόμενοι την πίεση και το φόβο που δημιουργούν οι αποφάσεις της διοίκησης, παραπλανήθηκαν κι έχουν ήδη υποβάλει δηλώσεις, μπορούν πριν τη λήξη της προθεσμίας να αιτηθούν την ανάκλησή τους.
   Καλεί τους αιρετούς εκπροσώπους του Κλάδου στα Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Π.Ε. καθώς και τους εκπαιδευτικούς, που συμμετέχουν ως διορισμένα μέλη να αποτρέψουν με τη στάση τους τις συνεδριάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων για την αυθαίρετη μετακίνηση των εκπαιδευτικών, μπλοκάροντας κάθε τέτοια διαδικασία.
Από τη σημερινή συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ με δήλωσή τους αποχώρησαν οι αιρετοί και η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα δύο διορισμένα μέλη και τον Περιφερειακό Διευθυντή ο οποίος δε δέχτηκε τελικά και την αντιπροσωπεία. 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»
 

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου