Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

7η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Στην 7η διάθεση προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, προχωρά ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Λεωνίδα Γιαννακόπουλο και το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Χ., ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των πολιτών του Χαϊδαρίου, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει θερμά την δράση αυτή.

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της διαδικασίας με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Χαϊδαρίου δίνει την δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.agorahaidariou.gr οι καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα προϊόντων. Ενδεικτικά θα διανεμηθούν: Πατάτες, ρύζι, τυροκομικά, ελιές, λάδι, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, αλλαντικά, και άλλα βασικά είδη διατροφής, όλα τους προϊόντα της ελληνικής γης, στην καλύτερη δυνατή τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 8:30-14.00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.

Καλούνται οι δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διάθεση προϊόντων, από τις 19/9/2013 έως και τις 3/10/2013, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους ή αν δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, να προσέλθουν κατά τις εργάσιμες ημέρες, και ώρες 9.30 – 15.30, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2), στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.), στο 1ο υπόγειο.

Για να υποβάλλεται ηλεκτρονικά την αίτησή σας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου