Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

1ο “Ασέληνον Rock Fest” στην Άμφισσα


Το 1ο “Ασέληνον Rock Fest” στην Άμφισσα, προϊόν στενής συνεργασίας ιδιωτών, πολιτιστικών συλλόγων, του Δήμου αλλά και των μπαντών που συμμετέχουν, ανοίγει την αυλαία του στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Φωκικά 2013”. Φιλοξενεί μουσικά σχήματα που εμπνέονται από διαφορετικές σελίδες της Rock φιλολογίας. Ο κεντρικός και άμεσα προσβάσιμος χώρος του “Σίνε Άλσος” θα υποδεχτεί την πρώτη φθινοπωρινή Παρασκευή και Σάββατο τους:

     “Delightful”. http://www.myspace.com/delightfultheband
 Ένα αγγλόφωνο μουσικό σχήμα δισκογραφημένο από την Ολλανδική “mutantjasz” σε παραγωγή των Mecano. Οι Delightful περιπλανώνται στον ευρύ χώρο της εναλλακτικής Rock σκηνής.

      “Mighty N”. http://www.facebook.com/themightyn.artist
 Είναι η ονομασία της μπάντας-προσωπικού project της Νατάσας Τσίρου. Αναμιγνύοντας τις κλασσικές της σπουδές μουσικής και τις επιρροές της από Tool και Soundgarden μέχρι Jeff Buckley θα μας παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο “Songs for the X generation”

     “Μαύρη Μαγιονέζα” http://mavri-magioneza.com/
. Έχοντας στις αποσκευές της 5 δίσκους που ανακατεύουν ηλεκτρονικούς ήχους και σκληρές Rock μελωδίες φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μείγμα που δεν χαρίζεται σε κανέναν.

     “Dimitris Tasenas & the Soul Vibrators”Νεοσύστατη παρέα από την Αθήνα που μαγεμένη από τον ήχο των 60's δημιουργεί jukebox ατμόσφαιρα με παίξιμό που ξεχειλίζει από ενέργεια και προκαλεί για χορό.

     “The Bullets” https://www.facebook.com/TheBulletsGr. TheBulletsGr. Γκρουπ από την Θεσσαλονίκη που η ιστορία της ξεκινάει κάπου στα 80's. Ένταση ταχύτητα και χιούμορ είναι τα συστατικά που χρησιμοποιούν για να αφήσουν αξέχαστες rock'n'roll στιγμές.


  Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
  Τιμές εισητηρίων: 6e ημερήσιο / 9e διήμερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου