Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Αίσιο τέλος είχε η πυρκαγιά στην περιοχή του Καματερού

Αίσιο τέλος είχε η κινητοποίηση των δυνάμεων πυρασφάλειας του ΑΣΔΑ μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 18:15 στην περιοχή του Καματερού. 
Το όχημα της πυρασφάλειας του ΑΣΔΑ που περιπολούσε στην περιοχή αντιλήφθηκε την πυρκαγιά στην έναρξή της και ειδοποίησε αμέσως τόσο την πυροσβεστική όσο και τους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας του ΑΣΔΑ και των όμορων Δήμων.
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κος Ανδρέας Μποζίκας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κος Κώστας Παπαντωνίου.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, με τη συνδρομή της υδροφόρας του ΑΣΔΑ, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και δυο πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:15, έχοντας  κάψει μικρό (ευτυχώς) αριθμό δέντρων, ενώ το υδροφόρο όχημα της υπηρεσίας μας παρέμεινε στην περιοχή υπό το φόβο πιθανής αναζωπύρωσης.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας δήλωσε: «Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι με την διαρκή επαγρύπνηση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας του Συνδέσμου και την στενή συνεργασία μας  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους Δήμους καταφέραμε να προστατέψουμε το πολύτιμο αγαθό των πολιτών της Δυτικής Αθήνας το Ποικίλο Όρος. Η συντονισμένη δράση όλων αξίζει συγχαρητηρίων και τους εκφράζω τις ευχαριστίες μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου