Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συνάντηση ΑΣΔΑ και εκπροσώπων των Δήμων με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το «Αγ. Βαρβάρα»

Συνάντηση του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας και εκπροσώπων των Δήμων της περιοχής με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το θέμα του νοσοκομείου «Αγ. Βαρβάρα».

Συνάντηση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα είχε αντιπροσωπεία του ΑΣΔΑ και των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Μποζίκα Πρόεδρο του ΑΣΔΑ, Παναγιώτη Μπιτούνη ΓΓ του ΑΣΔΑ, Χρήστο Καρδαρά Δήμαρχο Αιγάλεω, Αλεξάνδρα Φέγγη Αντιδήμαρχο Αγίας  Βαρβάρας και Θανάση Φιλίππου Αντιδήμαρχο Πετρούπολης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ την Πέμπτη 23 Αυγούστου, κατόπιν της επιστολής διαμαρτυρίας για το κλείσιμο ή την υποβάθμιση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» που έστειλαν ο ΑΣΔΑ και οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας στα πολιτικά κόμματα.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας  τόνισε την μεγάλη σημασία και προσφορά του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» για τους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της Δυτικής Αθήνας  και εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας σε κάθε κίνηση υποβάθμισης του. Αντίθετα, απαιτείται η διατήρηση όλων των υπηρεσιών υγείας που παρέχει σήμερα το Νοσοκομείο και η αναβάθμιση του με την ενίσχυση του σε νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό.
Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος στην πολιτική της κυβέρνησης στην υγεία. Όπως είπε,  απαιτούνται άμεσα προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Χρειάζεται αναβάθμιση των κλινικών, ενίσχυση των ειδικοτήτων. Και βέβαια χρειάζεται και αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, των Κέντρων Υγείας που πάρα πολλά συρρικνώνονται, υπολειτουργούν στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας.
Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα κάνει ότι μπορεί για να μην περάσει το κλείσιμο και η συρρίκνωση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» και των άλλων νοσοκομειακών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου