Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ 2013 συνεχίζεται με Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Γιάννη Αγγελάκα



Όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κατάμεστο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Για περισσότερες από δύο ώρες η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξίδεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια της, έχοντας συνοδοιπόρους τους μουσικούς της πολυσυλλεκτικής ορχήστρας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.


Το Καλοκαιρινό φεστιβάλ Ρόδου συνεχίζεται στο Θέατρο της Τάφρου την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μας καλεί σε ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να μας ταξιδέψουν. Εισιτήρια προπωλούνται στον Κούκο και στα δισκοπωλεία της πόλης X-Musicland και Manuel Music Center.


Το φεστιβάλ θα κλείσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου με την συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου. Ο ανατρεπτικός αυτός διανοούμενος ποιητής και συνθέτης και η παρέα του, έρχονται στη Ρόδο, με τις αποσκευές γεμάτες τραγούδια για μία μοναδική συναυλία.

Περισσότερες πληροφορίες: www.rhodes-festival.com & www.facebook.com/rhodesfestival
e-mail: rhodesfestival@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου