Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη αφήνει τα ΚΕΠ του Δήμου στο έλεος της εγκατάλειψης

 Η διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη να  αφήσει τις «γιορτές» και να κοιτάξει επιτέλους τα ΚΕΠ του Δήμου που βρίσκονται στο έλεος της εγκατάλειψης υποστελεχωμένα.

Όπως για όλα τα άλλα που συμβαίνουν στην Πόλη μας, έτσι και  για τα ΚΕΠ του Δήμου, η διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη, έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τη τύχη τους.
Υποστελεχωμένα, τα ΚΕΠ Νέας Ζωής και Ανθούπολης διαθέτουν μόνο δύο υπαλλήλους, φέρνουν σε πέρας το έργο τους μόνο χάρις στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπάλληλοι που υπηρετούν σ’ αυτά.

Αποτέλεσμα τα δύο από τα τρία ΚΕΠ, του Δήμου, να μην προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες που προβλέπει ο θεσμός τους στους δημότες.

Χαρακτηριστικά, μόνο το Κεντρικό ΚΕΠ, στην Εθνάρχου Μακαρίου, θεωρεί τα βιβλιάρια υγείας των συνταξιούχων, αφού για τα άλλα δύο δεν έχει δοθεί από τον ΕΟΠΥ, «κλειδάριθμος» στους υπαλλήλους του.

Η «πανταχού» παρούσα και ιδιαίτερα σε καθημερινή βάση στο Άλσος της πόλης, διοίκηση του Δήμου ας σκύψει στο πρόβλημα και ας δώσει άμεση λύση. Ας αφήσει επιτέλους τις δικαιολογίες περί έλλειψης προσωπικού και ας αναλογισθεί ότι πρώτιστο καθήκον της είναι η διευκόλυνση των συμπολιτών μας και ειδικότερα στις γειτονιές με τους ποιο φτωχούς συμπολίτες μας.

Σε ότι αφορά το αναγκαίο προσωπικό, ας δώσει την ίδια λύση με το Κολυμβητήριο της Χωράφας, για το οποίο προσέλαβε προσωπικό με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας.
Αλήθεια τι την εμποδίζει να πράξει το ίδιο και για τα ΚΕΠ;

Ας γίνει επιτέλους κατανοητό από τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ότι η πόλη δεν έχει ανάγκη μόνο «από «φιέστες», έχει κυρίως ανάγκη της φροντίδας των δημοτών της…






Θανάσης Δημητρίου                                         Αλέξανδρος Πλέστης

Δημοτικοί Σύμβουλοι Περιστερίου με την παράταξη «Περιστέρι για Όλους» Δημήτρης Κελάφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου