Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κριός! Αύγουστος 2013 Ωροσκόπιο



Κριός 21/3-20/4


Συμβουλή του μήνα: Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια/σχέση     
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα δημιουργικός και δυναμικός μήνας για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα από τις 8 μέχρι τις 24, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις όλες τις ηγετικές σου ικανότητες και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για την επιτυχία σου, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής. Στον
αισθηματικό τομέα, θα έχεις την Αφροδίτη σε πολύ καλή θέση από τις 16 και μετά, στον φιλικό για εσένα Ζυγό να σε ενισχύει, και θα μπορέσεις να απολαύσεις τώρα όλα τα θετικά της στοιχεία. Η αγάπη, η τρυφερότητα, η στοργή, η φροντίδα, θα σε γεμίσουν και έτσι θα μπορέσεις τώρα να νιώσεις πιο ολοκληρωμένος. Η οικογένεια σου θα γίνει για εσένα το κέντρο από το οποίο θα αντλείς δύναμη και τα παιδιά σου θα σου αποδείξουν πως ό,τι δίνεις, παίρνεις. Ήρθε η στιγμή όλοι οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν να σου ανταποδώσουν στο μέγιστο βαθμό όλα όσα έχεις κάνει ανά καιρούς γι’ αυτούς και εσύ θα πλημμυρίσεις από θετικά συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη στις 7 στον Λέοντα σε βρίσκει επικοινωνιακό και τολμηρό, σε νέα εγχειρήματα και προκλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Από τις 8 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα, θα επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου και θα καταφέρετε τώρα να βάλετε κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα έχετε τόσο την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, όσο και την κρίση να κρατήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν για εσάς. Η Αφροδίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα προσδώσει ιδιαιτερότητα στο προφίλ σας και δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, για να κερδίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν και ευοίωνη η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Αυγούστου, φίλε Κριέ, με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμος για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αρκεί πρώτα να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσει τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις την θέση σου. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση. Είσαι εγκλωβισμένος σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις, που δεν σου επιτρέπουν να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει. Μην πτοηθείς και μην καταβληθείς από την ένταση που θα υπάρχει, αλλά αξιοποίησε προς όφελός σου τις πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς. Άλλωστε, και ο Άρης που θα εισέλθει στον Λέοντα την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα είναι σύμμαχός σου, και οι επικοινωνίες όλων των τύπων θα διευκολυνθούν, θα είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από ό,τι συνήθως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου