Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ιούλιος: αποδράσεις «εντός των τειχών» στο Αιγάλεω...

Ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει, για το μήνα Ιούλιο, ένα σύνολο εκδηλώσεων σε αρκετά σημεία της πόλης και φέρνει άρωμα καλοκαιριού και σε όσους μείνουν εντός των τειχών.
Την Τρίτη 02 Ιουλίου ο εξώστης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα πλημμυρίσει με γεύσεις και αρώματα σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο κρασί υπό την μουσική συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αιγάλεω.
Η Φιλαρμονική μας θα συνεχίσει το μουσικό της ταξίδι στο Αιγάλεω, βγαίνοντας σε πλατείες και δρόμους. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 04 Ιουλίου θα βρίσκεται στην πλατεία Δαβάκη για να προσφέρει μια ευχάριστη μουσική νότα στην πόλη στην καρδιά του καλοκαιριού.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου rock, jazz και blues μουσικές από Αιγαλιώτες μουσικούς  θα γεμίσουν το αγαπημένο στέκι της νεολαίας, τον πεζόδρομο της Αγ. Λαύρας.
Ένας όμορφος περίπατος μέσα στο Άλσος Αιγάλεω θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου, όπου οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούναπό τους γεωπόνους της Δ/νσης  Κήπων και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για τη Βιομηχανική Ιστορία του Πυριτιδοποιείου από ιστορικούς.
Για το διάστημα 01 έως 07 Ιουλίου το Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας «2 ΦΙΛΟΙ 3 ΗΠΕΙΡΟΙ» με στιγμές, τοπία, ανθρώπους και  χρώματα από τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού  (Καραϊσκάκη 2-4) όπου θα απολαύσουμε την Πανσέληνο υπό τους ήχους της Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου