Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλιος του 2013

 Δίδυμοι: Αγάπη & Σχέσεις
Ο Άρης θα μείνει στους Διδύμους μέχρι τις 13 Ιουλίου 2013, η οποία και θα κάνει το πρώτο μέρος του μήνα είναι θερμότερος, πιο παθιασμένος, πιο έντονος.
Ο Άρης είναι ο πλανήτης των επιθυμιών και της σεξουαλικότητας, ως εκ τούτου οι παρορμήσεις του θα είναι περισσότερο αισθησιακής παρά συναισθηματικής φύσης. Αλλά είναι, την ίδια στιγμή, ο πλανήτης του θάρρους και της δράσης, ώστε να μπορείτε να βασιστείτε στις δυνάμεις του, αν θέλετε να πάρετε την πρωτοβουλία ή να ξεκινήσετε μια προσπάθεια για την κατάκτηση του άλλου φύλου.
Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, θα είναι στον οίκο των Διδύμων της επικοινωνίας και της κίνησης μέχρι την 22 Ιουλίου, 2013. Θα είναι μια περίοδος που θα διευκολύνει την έκφραση των
συναισθημάτων, την ανταλλαγή ιδεών και τις εντυπωσιασμών και ότι θα ενθαρρύνει την ανταλλαγή ρομαντικών μηνυμάτων. Θα είναι η τέλεια εποχή για ρομαντικούς  περιπάτους  ή σύντομες εκδρομές στη γύρω περιοχή, αλλά και για ένα ταξίδι που μπορεί να γίνει προς την κατεύθυνση θα σας οδηγήσει η καρδιά σας.
Προσοχή όμως! Συνιστάται να έχετε μια κάπως πιο συνετή στάση κατά την περίοδο 13 - 25 Ιουλ. 2013, όταν η ένωση μεταξύ του κυβερνήτη του οίκου των Διδύμων των ζευγαριών και ο Άρης μπορεί να γεννήσει κάποια παθιασμένα  επεισόδια, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει διαφωνίες ή άλλων ειδών συγκρούσεις.
Καριέρα & Οικονομικά
Το πρώτο μέρος του Ιουλίου 2013 θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα και επιχειρηματικό πνεύμα. Δεν θα είναι για πάρα πολύ καιρό,γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χάνετε χρόνο με λόγια, αλλά αμέσως να προχωρήσετε  σε δράση. Μπορείτε τώρα να καλύψετε τη διαφορά με  έργα που έχουν μείνει πίσω και μπορείτε ακόμη και να προχωρήσετε  σημαντικά, αν έχετε καλό ένστικτο και ακριβείς στόχους.
Το δεύτερο μέρος του Ιουλίου 2013 θα είναι δυναμικό, καθώς, και θα μπορούσε να φέρει μαζί του κάποια ανέλπιστη δυνατότητα για επαγγελματικές ευκαιρίες. Δεν θα ήταν έκπληξη αν καταλήγατε να πετύχετε κάτι που είχατε ήδη εγκαταλήψει ή αν βλέπατε τους κόπους  των προσπαθειών σας τελικά να ανταμοίβονται.
Γενικά θα υπάρξει κάποια δράση. Επιπλέον, θα υπάρχουν και πραγματικές επιπτώσεις: τα χρήματα θα αρχίσουν να έρχονται. Και αν δεν έχεουν έρθει ακόμα, θα γίνει πολύ σύντομα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πλανήτης που διέπει την καριέρα στους Διδύμουςi έχει εισέλθει στον οίκο των Διδύμων των οικονομικών, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο. Και στο πρώτο μέρος αυτού του χρονικού διαστήματος θα αποτελέσει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Η επιτυχία είναι έτοιμη να έρθει να σας βρει!
Φυσική κατάσταση & Ηθικό
Πολλή κινητικότητα και έξαψη, ειδικά στο πρώτο μέρος του Ιουλίου 2013. Ο Άρης, που βρίσκεται στους Διδύμους, θα φέρει την ενέργεια, αλλά και παρορμητικότητα, απροσεξία, κίνδυνους τραυματισμού, ατυχήματος, φλεγμονές ή λοιμώξεις.
Πέρα από αυτό, επειδή ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής είναι ανάδρομος, μπορείτε να έχετε μερικές φορές αδεξιότητα ή έλλειψη συγχρονισμού.
Η κατάσταση θα βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου 2013.
Συμβουλές για Διδύμους τον Ιούλιο του 2013
Αφήστε τις σημαντικές χρηματοοικονομικές πράξεις για το τελευταίο μέρος του μήνα!


ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ 
για αρχάριους και προχωρημένους
Περικλής Καραμηνάς
 Τηλ: 2108838398, Τηλ - Fax: 2108219183

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου